Traceerbare Portemonnee met Zon-Oplaadbare Tracker Card Gelanceerd

Ekster®, wereldwijd het grootste smart-wallet merk, is opgericht door twee Nederlandse studenten en heeft een portemonnee op Kickstarter gelanceerd ( http://bit.ly/KickstarterEksterWallets ) met een Tracker Card die ervoor zorgt dat de gebruiker deze nooit meer verliest. Ekster’s Tracker Card is de eerste zon-oplaadbare tracker op de markt. Daarnaast is de gebruiker met deze portemonnee ten alle tijden beschermd tegen wireless skimming of identiteitsdiefstal door de RFID-beschermlaag die in de Ekster smart-wallets verwerkt is. Al deze features zijn verpakt in een ambachtsleren portemonnee of kaarthouder.

De Eerste Zon-Oplaadbare Tracker Card Ooit
“De Tracker Card van Ekster® is de eerste zon-oplaadbare tracker ooit. Dit betekent geen bedrading en nooit een lege batterij” zegt Richard Canneman, co-founder van Ekster®. De Ekster Tracker Card heeft maar 3 uur zonlicht per maand nodig om de volledige traceer functionaliteit te bieden met een wereldwijd netwerk. 

Tracking App – Powered by TrackR®
Ekster Tracker Cards zijn via bluetooth verbonden aan TrackR’s smartphone app. Deze app werkt op Apple én Android, en biedt traceermogelijkheden in twee richtingen. Wanneer de gebruiker deze portemonnee achterlaat, wordt hij/zij direct gewaarschuwd met de tijd en locatie dat de verbinding verbroken is. Vervolgens kan de gebruiker de portemonnee terugvinden via de app of een geluid af laten gaan als de portemonnee niet in zicht is. Via de “reverse-tracking” knop op de Ekster Tracker Card, kan de gebruiker zijn/haar mobiel af laten gaan, ook wanneer deze op stilte modus staat. 

Wanneer een Ekster portemonnee buiten het Bluetooth bereik is, kan deze door gebruik van het “Crowd-GPS netwerk” gesignaleerd worden. Op dit netwerk zijn momenteel meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd actief. Als een andere gebruiker binnen bereik van de van een verloren Ekster wallet komt, krijgt de gebruiker die zijn wallet kwijt is onmiddellijk een bericht met de tijd en locatie. De locatievoorziening van de portemonnee is uiteraard alleen beschikbaar voor de persoon waarvan de telefoon gekoppeld is aan de Ekster Tracker Card.

“Quick Card Access” Systeem & RFID Bescherming
Ekster biedt de snelste kaart-toegang op de markt met het zelfontworpen kaart uitwerpmechanisme. Met een druk op de knop heeft de gebruiker toegang tot zijn/haar meest gebruikte kaarten zonder het openen van de portemonnee. 

Een portemonnee kwijtraken kan onherstelbare schade aanrichten zoals bijvoorbeeld identiteitsdiefstal, gestolen cash en creditcard skimming. Mensen met traditionele portemonnees zonder RFID-bescherming lopen wel het risico op skimming in het openbaar. “Mensen zijn niet op de hoogte hoe vaak RFID-skimming voor komt in hun omgeving. Met Ekster geven wij een handige en modieuze oplossing voor onder andere dit probleem.” zegt Olivier Momma, co-founder van Ekster®. 

Over Ekster®
Ekster® heeft grote stappen gemaakt sinds hun eerste Kickstarter campagne. Na het ophalen van 7000% van hun oorspronkelijke doel met het behalen van $1M omzet in hun eerste jaar, zijn zij gegroeid tot het grootste smart-wallet merk in de wereld. Met kantoren gelegen in Rotterdam en New York City, heeft Ekster Wallets het streven om wereldwijd uw dagelijkse en meest gebruikte accessoires te optimaliseren.

Voor meer informatie, bezoek de website: http://eksterwallets.com/ en http://bit.ly/KickstarterEksterWallets  

Ekster Wallets B.V.

plaats:
Rotterdam, New York, NY
website:
http://eksterwallets.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234