Booking.com opent Candy Cane House, de ideale plek voor zoetekauwen

Snoepliefhebbers kunnen binnenkort hun hart ophalen in het Candy Cane House. Het verblijf is exclusief te boeken op Booking.com voor 18 en 19 december 2019.

AMSTERDAM, 3 december 2019 /PRNewswire/ -- Speciaal voor de feestdagen heeft Booking.com een huis van snoepgoed gecreëerd midden in de Londense wijk Soho. De accommodatie heeft de toepasselijke naam "Candy Cane House", oftewel Zuurstokkenhuis. De paar gelukkige gasten die er een magische nacht door mogen brengen worden omringd door snoepgoed, chocola, peperkoek en nog veel meer lekkers.

Elke kamer van het Candy Cane House oogt, voelt, ruikt, en proeft als Kerstmis. Zo kunnen gasten relaxen in de Candy Lounge of slapen in de Ginger-Breadroom. Verder beschikt de accommodatie over een Choco-Kitchen en een Sugar Cube-toilet. Voor dat wat niet eetbaar is, heeft Booking.com biologisch afbreekbare kunstsneeuw en ecovriendelijke glitter gebruikt. Na afloop worden de overgebleven artikelen aan een liefdadigheidsinstelling gedoneerd.

Boek je verblijf in het Candy Cane House

Deze unieke ervaring is beschikbaar op 18 en 19 december voor maar £99 (iets meer dan EUR115) per nacht, en slechts twee nachten beschikbaar (twee keer één nacht voor twee personen). Op 9 december kan er vanaf 11:00 Nederlandse tijd geboekt worden voor de nacht van 18 december, en op 13 december vanaf 11:00 voor de nacht op 19 december.

Meer informatie over dit unieke verblijf, inclusief de mogelijkheid om te boeken, vind je op: https://www.booking.com/hotel/gb/booking-com-candy...

Neem voor vragen contact op met Edelman: nomi.meijs@edelman.com

Over Booking.com

Booking.com is in 1996 opgericht in Amsterdam en van een kleine Nederlandse start-up uitgegroeid tot een van de grootste e-commercebedrijven in de reisindustrie ter wereld. Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc. , en heeft meer dan 17.500 werknemers, in meer dan 198 kantoren in 70 landen wereldwijd. Met als missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, investeert Booking.com in digitale technologie die helpt om het reizen zo naadloos mogelijk te laten verlopen en verbindt Booking.com reizigers met de grootste keuze wereldwijd van geweldige plekken om te verblijven. De Booking.com website en app zijn beschikbaar in 43 talen en bieden meer dan 28 miljoen aangemelde accommodaties, in meer dan 154.000 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

Volg ons op Twitter [https://twitter.com/bookingcom] en Instagram [https://www.instagram.com/bookingcom/], 'like' ons op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom], en bezoek onze media room [https://news.booking.com/nl/] voor het laatste nieuws, data en informatie.

CONTACT: + 31 (0)20 3010 980

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234