MobileIron en Zimperium ontwikkelen eerste instrument voor real-time detectie en herstel bij mobiele dreigingen

--Partnership zorgt voor eerste volledig geïntegreerde EMM- + MTD-oplossing

HILVERSUM, 3 oktober 2017 /PRNewswire/ -- MobileIron , de security backbone voor de digitale onderneming, en Zimperium, wereldwijd toonaangevende leverancier van zakelijke bescherming tegen mobiele bedreigingen (mobile threat defense - MTD), kondigden vandaag aan dat MobileIron de op machine learning gebaseerde threat-detectie zal integreren met de security- en compliance oplossing van MobileIron, om vervolgens de gecombineerde oplossing te verkopen. De integratie zal een van de meest significante gaten in mobiele beveiliging in de zakelijke omgeving aanpakken: het vermogen om dreigingen voor apparaten, netwerken en applicaties op te sporen, en direct geautomatiseerde acties te ondernemen om zakelijke gegevens te kunnen beschermen.

http://mma.prnewswire.com/media/563761/MOBILEIRON_LOGO_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/563761/MOBILEIRON_LOGO_Logo.jpg]

De belangstelling voor detectie van mobiele bedreigingen is groot, maar de integratie ervan begint nog maar net Ondanks de opkomst van grote op mobiele apparaten gerichte aanvallen, zoals Broadpwn en BlueBorne, blijkt uit het onderzoek naar mobiele veiligheid en risico's [https://www.mobileiron.com/en/security-reports/mobile-security-and-risk-review-3rd-edition] van MobileIron dat wereldwijd slechts 5% van de bedrijven oplossingen tegen malware hebben geïmplementeerd. De zakelijke belangstelling groeit echter.

"Het aantal mobiele aanvallen is de afgelopen twee jaar met meer dan 100% gegroeid, en wij hebben hierbij een vergelijkbare toename waargenomen in de belangstelling die IT-afdelingen tonen voor mobiele veiligheid, en met name voor bescherming tegen mobiele dreigingen", zei Nicholas McQuire, Vice President Enterprise Research bij CCS Insight. "Volgens onze meest recente enquête voor technologie op de werkplek, die in augustus 2017 werd afgenomen, vormen beveiliging van apparaten, malware en bescherming tegen dreigingen volgens meer dan 35% van de IT-beslissers de belangrijkste prioriteit voor investeringen in zakelijke mobiliteit en veiligheid in 2017. Volgens ons is de integratie van EMM en MTD van cruciaal belang voor het beantwoorden van de huidige klantvraag, en is dit een belangrijk innovatiegebied voor toonaangevende aanbieders van technologie in de toekomst."

Partnerschap overbrugt de kloof tussen detectiemoment en herstel Zimperium levert 'zero-day'-detectie op basis van machineleren en gedrag op het apparaat zelf, in tegenstelling tot andere leveranciers die werken met 'signatures' of 'cloud lookup'. Op deze manier wordt de vertraging voorkomen van oplossingen die volledig gebaseerd zijn op 'cloud lookup', en zijn apparaten beschermd, of ze nu verbonden zijn met een netwerk of niet, zelfs bij een Man-in-the-Middle (MITIM)-aanval. Met de nieuwe integratie kan MobileIron, zodra de engine van Zimperium een dreiging heeft gedetecteerd, direct en automatisch een herstelactie ondernemen - zonder afhankelijk te zijn van een cloud-query.

Integratie zorgt voor eenvoudige inzet van mobile threat detectie "Gebruikerservaring en veiligheid moeten naadloos samengaan bij zakelijke mobiliteit", zei Barry Mainz, President en CEO van MobileIron. "Met deze integratie kunnen zowel werknemers als IT erop vertrouwen dat ze beschermd zijn tegen mobiele dreigingen, zonder dat werknemers actie hoeven te ondernemen."

"Met dit partnerschap krijgen klanten twee eersteklas producten in één geïntegreerde ervaring: Zimperium voor detectie en MobileIron voor herstel", zei Shridhar Mittal, CEO van Zimperium. " Zimperiums Machine Learning engine heeft iedere grote mobiele aanval in de afgelopen jaren opgespoord, zelfs voordat de exploits bekendgemaakt werden. Met de geavanceerde herstelcapaciteiten van MobileIron beschikken klanten over de meest direct respons tegen kwaadwillige activiteiten, ondersteund door hoogwaardige forensics."

Over MobileIron MobileIron zorgt voor een veilige basis voor bedrijven wereldwijd, waarmee zij Mobile First-organisaties kunnen worden. Ga voor meer informatie naar www.mobileiron.com [http://www.mobileiron.com/].

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/563761/MOBILEIRON_LOGO_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/563761/MOBILEIRON_LOGO_Logo.jpg]

CONTACT: CONTACTPERSOON: Clarissa Horowitz, MobileIron, +1-415-608-6825, clarissa@mobileiron.com; Kyle Tildsley, PAN Communications, MobileIron@pancomm.com, +1-617-502-4300

Web site: http://www.mobileiron.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234