MobileIron op de shortlist voor vier Data News Awards for Excellence

MobileIron op de shortlist voor vier Data News Awards for Excellence

AMSTERDAM, 3 april 2018 /PRNewswire/ -- MobileIron , de security backbone voor de moderne onderneming, heeft vandaag aangekondigd op te shortlist te staan voor de Data News Awards for Excellence in vier categorieën, waaronder:


-- Cloud Innovator Award for Excellence
-- Best Product Award for Excellence: Mobile Device Management
-- Mobile Innovator Award for Excellence
-- Cybersecurity Innovator Award for Excellence
https://mma.prnewswire.com/media/655585/MOBILEIRON_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/655585/MOBILEIRON_Logo.jpg]

"Het is een eer om genomineerd te worden voor de Data News Awards for Excellence, zeker in vier categorieën", aldus Hendrik Van De Velde, Director Benelux, MobileIron. "We werken hard om te anticiperen op de beveiligingsbehoeften van moderne organisaties en ontwikkelen daarvoor innovatieve technologieën zoals MobileIron Threat Detection en MobileIron te Access, onze cloudbeveiligingsoplossing. Ons doel is om organisaties te helpen om hun productiviteit en concurrentievermogen te vergroten door de adoptie van cloudservices en mobiele technologieën te versnellen. We zijn verheugd dat we worden erkend voor onze toewijding om innovaties te leveren die een verschil maken voor onze klanten. "

Over MobileIron

MobileIron zorgt voor een veilige basis voor bedrijven wereldwijd, waarmee zij Mobile First-organisaties kunnen worden. Ga voor meer informatie naar www.mobileiron.com [http://www.mobileiron.com/].

Over Data News

Data News is een maandelijks Belgisch ICT-magazine, gericht op IT-professionals, eindgebruikers en ICT-producenten en dienstverleners. Het tijdschrift werd opgericht in 1979 en wordt sinds 2007 in zowel Nederlands als Frans door Roularta Media Group uitgegeven. Focusgebieden zijn nieuws, interviews, analyses, internationale IT-evenementen, enquêtes, gebruikersverhalen en vergelijkende producttests. De nieuwssite brengt dagelijks ICT-nieuws uit binnen- en buitenland. Data News organiseert ook evenementen zoals de 'CIO van het jaar', de 'ICT Manager Contest' en 'She Goes ICT' (met de verkiezing van de ICT-vrouw van het jaar en Young ICT Lady of the Year). Bovendien organiseert Data News het gala 'Data News Awards of Excellence'.

Logo- https://mma.prnewswire.com/media/655585/MOBILEIRON_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/655585/MOBILEIRON_Logo.jpg]

CONTACT: Clarissa Horowitz, MobileIron, 415-608-6825, clarissa@mobileiron.com

CONTACT: Clarissa Horowitz, MobileIron, 415-608-6825, clarissa@mobileiron.com

Web site: http://www.mobileiron.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234