Hammer en OnApp worden partners om privé cloud betaalbaar te maken voor alle Europese bedrijven

LONDEN, November 2, 2017 /PRNewswire/ --

De cloud-toepassingen van OnApp Enterprise zullen beschikbaar zijn via het Europese wederverkopersnetwerk van Hammer, waardoor kosteneffectievere en gemakkelijker te gebruiken IT aan MKB-bedrijven en grote ondernemingen kan worden geleverd  

Hammer [http://www.hammer-europe.com ], een leidinggevende distributeur van waardetoevoegende server-, opslag- en netwerkproducten, heeft een partnerschap aangekondigd met OnApp [https://onapp.com ] om de cloud-toepassingen van OnApp Enterprise overal in Europa te kunnen aanbieden. De software van OnApp maakt openbare cloud-diensten wereldwijd mogelijk voor meer dan 3.500 telecombedrijven, aanbieders van beheersdiensten en hostingbedrijven, en een nieuwe versie van OnApp, OnApp Enterprise, biedt nu dezelfde efficiëntie en schaalbaarheid en hetzelfde gebruiksgemak van de openbare cloud aan de gegevenscentra van ondernemingen. Met dit nieuwe partnerschap worden de cloud-oplossingen van OnApp Enterprise overal in Europa beschikbaar voor de wederverkopers van Hammer via de kantoren in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, het V.K. en de Noord-Europese landen.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/594962/OnApp_Logo.jpg )

OnApp Enterprise heeft alles wat nodig is om een veilige, zelfzorgende privécloud binnen het gegevenscentrum van de onderneming te creëren. OnApp Enterprise biedt een complete reeks virtualiseringssoftware, hoogpresterende, software-gedefinieerde opslag en een complete set voor privécloud-automatisering en beheersinstrumenten, die afgeleverd worden als een gebruiksklare toepassing met gebruik van de hardware Intel(R) Data Center Blocks. OnApp levert openbare cloud-wendbaarheid aan kleine bedrijven en de IT-afdelingen van ondernemingen, met een prijsmodel op basis van vaste kosten en bedrijfsklare implementatie in minder dan een dag, zonder de complexiteit of de kosten van andere oplossingen.

"Er is sterke vraag naar privé en hybride cloud-platforms in de EMEA-markt, maar de klanten willen geen personeel aannemen of maanden spenderen aan een oplossing," aldus Tom Cox, General Manager, Whitebox Servers bij Hammer. "Via ons partnerschap met OnApp stimuleren we voor bedrijven in heel Europa een verandering in de prijs, de prestaties en het gebruiksgemak van IT en bieden daarbij aan ondernemingen de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier om hun eigen gegevenscentra te voorzien van de voordelen van de cloud via hun plaatselijke cloud-specialist van Hammer."

"Hammer heeft uitgebreide ervaring in software-gedefinieerde opslag, virtualisering en cloud-oplossingen, en beschikt over een fantastisch netwerk van plaatselijke specialisten overal in Europa," zei Alistair Wildman, CRO, OnApp. "Nu kan elk bedrijf profijt trekken van een soepelere en flexibelere IT en gebruikmaken van OnApp Enterprise om eigen privéclouds te creëren, met bedrijfsklare, volledig ondersteunde oplossingen, die verkrijgbaar zijn bij hun plaatselijke Hammer-partner."

Voor meer informatie over de privécloud van OnApp Enterprise kunt u een bezoek brengen aan https://onapp.com/intel.

Voor meer informatie over het aanbod van Hammer met OnApp Enterprise kunt u een bezoek brengen aan http://www.hammer-europe.com/en/onapp.

CONTACT: Steve Fenton/Nadine ter Meulen, press@onapp.com, +44(0)800-158-8600

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234