METZ debuteert nieuwe OLED TV, Wallpaper -- Een superieur merk staat wederom in de schijnwerpers met de integratie van OLED-technologie, METZ tv'

BERLIJN, 2 september 2017 /PRNewswire/ -- Op 30 augustus 2017 werd in de tentoonstellingshal tijdens de IFA in Berlijn (Duitsland) door METZ Consumer Electronics GmbH een presentatie van zijn nieuwste producten gegeven. De presentatie introduceerde de productlijn die tijdens het evenement tentoongesteld zal worden, waaronder de nieuwe METZ-tv met de allernieuwste OLED-technologie. Het bedrijf onthulde zijn unieke split-type OLED TV, Wallpaper, en toonde tevens de Novum OLED-tv en Android smart tv's.

http://mma.prnewswire.com/media/551579/METZ_at_2017_IFA.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551579/METZ_at_2017_IFA.jpg]

Een van de hoogtepunten van METZ's presentatie is de nieuwe OLED TV, Wallpaper! De split-type tv bestaat uit twee eenheden, het OLED-scherm, wat het visuele deel is, en een hostmachine met alle werkzame bestanddelen. De twee delen zijn verbonden door middel van een dunne draad, die geheel aan het zicht onttrokken is en zich in de muur van het huis bevindt zodat een onzichtbaar effect gecreëerd wordt en het geheel op een muurschildering lijkt. De tv heeft een OLED-scherm, dat wonderbaarlijk dun is met 3,65 mm. Het scherm is verbonden aan een achterpaneel uit versterkt glas, dat aan de muur bevestigd is zodat een perfect ultradun visueel effect gecreëerd wordt.

OLED beschikt over de beste beeldkwaliteit die er momenteel verkrijgbaar is. Het heeft geen achtergrondverlichting nodig omdat elke pixel onafhankelijk functioneert qua licht en nuances, wat een onvergelijkbare contrastweergave, visuele hoek en beweging-afbeeldingreactie van het beeldscherm tot gevolg heeft. Conventionele lcd-schermen gloeien door middel van achtergrondverlichting, waardoor schadelijk blauw licht uitgezonden wordt met golflengten van 415 nm tot 455 nm. Elke pixel van een OLED-scherm zendt het licht precies uit op een golflengte die nodig is als gevolg van beeldvorming, wat leidt tot een vermindering van het blauwe licht dat niet alleen irritant maar ook schadelijk voor het menselijke oog is.

Tijdens de presentatie van de nieuwe producten, introduceerde METZ tevens de bekroonde Novum OLED-tv. Met een UHD 3D OLED-scherm, het allerbeste audiosysteem, het unieke Metz Tri-Star-bedieningsconcept, 1TB digitale videorecorder, een elegante draaibare metalen basis, en een extra OLED-beeldscherm voor het weergeven van kanalen en de tijd, is deze tv een topproduct van METZ. METZ heeft ook met Google samengewerkt om het meest krachtige Android smart tv-systeem met een rijke redactionele content en de beste ervaring in METZ's producten te integreren, met als gevolg de introductie van de meest moderne Android tv-serie binnen de categorie smart tv's. METZ's portefeuille omvat tevens Topas en Planea, twee hoogwaardige UHD HDR tv-series, en de standaard 4K-series.

Na twee jaar planning, stapt METZ wederom in de schijnwerpers met een nieuwe start. OLED is een op de toekomstgerichte beeldschermtechnologie, en een van de meest spannende toekomstige onderwerpen in de tv-sector. De technologie, die momenteel door slechts enkele fabrikanten gebruikt wordt, zal naar verwachting nieuw leven in het METZ-merk blazen.

De 2017 IFA zal van 1 tot 6 september gehouden worden en heeft in het verleden 1.800 exposanten en ongeveer 240.000 bezoekers uit 50 landen aangetrokken. METZ's stand (#201) bevindt zich in hal 6.2b, en METZ nodigt geïnteresseerde bezoekers uit om langs te komen om de producten van het bedrijf zelf te ervaren.

http://mma.prnewswire.com/media/551580/IFA.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551580/IFA.jpg]

http://mma.prnewswire.com/media/551581/METZ___OLED_TV_sets.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551581/METZ___OLED_TV_sets.jpg]

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/551579/METZ_at_2017_IFA.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551579/METZ_at_2017_IFA.jpg] Foto - http://mma.prnewswire.com/media/551580/IFA.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551580/IFA.jpg] Foto - http://mma.prnewswire.com/media/551581/METZ___OLED_TV_sets.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/551581/METZ___OLED_TV_sets.jpg]

CONTACT: Xu Yue, Mobiel:+86 755 26010001, E-mail: brand@skyworth.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234