Tokenverdeling van EOS levert meer dan US$ 185 miljoen op in eerste vijf dagen

GEORGE TOWN, Kaaimaneilanden, 2 juli 2017 /PRNewswire/ -- block.one [http://block.one/], de ontwikkelaar van de EOS.IO [http://eos.io/]-software, een nieuw blockchain-besturingssysteem speciaal ontworpen ter ondersteuning van gedecentraliseerde toepassingen op commerciële schaal, heeft vandaag met succes 651.902 ether ("ETH") oftewel ongeveer US$ 185 miljoen ontvangen in de eerste vijf dagen van zijn tokenverdeling gedurende 341 dagen. In ruil daarvoor zijn 200 miljoen ERC-20 compatibele tokens van EOS ("EOS-tokens") verdeeld onder de kopers (die 20 procent uitmaken van het totale aantal te verdelen één miljard EOS-tokens).

De verdeling van de EOS-tokens begon op 26 juni 2017. Bij de verdeling wordt gebruik gemaakt van een baanbrekend tokenverdelingsmodel door het creëren van wat bedoeld is het eerlijkste tokenverdelingsproject te zijn op het Ethereum-platform tot nu toe. Dankzij deze verlengde tijdspanne wordt de hectiek die normaliter gepaard gaat met een korte tokenverkoop uitgeschakeld en heeft het publiek ruim de tijd om meer te weten te komen over de EOS.IO-software die block.one ontwikkelt en desgewenst in de tokenverdeling deel te nemen.

De EOS-tokenverdeling lijkt op een veiling waarop iedereen toegang heeft tot dezelfde prijs voor elke periode. Aan het einde van een periode zal het voor die periode bepaalde aantal EOS-tokens evenredig worden verdeeld onder alle bevoegde kopers op basis van de totale in die periode bijgedragen ETH.

"Wij vonden dat een tokenverdeling van ongeveer één jaar lang de beste methode was om ervoor te zorgen dat de mensen een marktprijswaarde voor de EOS-tokens zouden ontvangen," zei Brendan Blumer, CEO van block.one. "Wij verwachten dat de interesse sterk zal blijven gedurende het hele jaar zo lang de gemeenschap meer informatie vergaart over de EOS.IO-software en de voordelen ervan voor hun zakelijke activiteiten."

Zeven honderd miljoen bijkomende EOS-tokens (die 70 procent uitmaken van het totale aantal verdeelde EOS-tokens) zijn gelijk verdeeld over 350 opeenvolgende perioden van elk 23 uur met elk 2 miljoen tokens. De verdeling gebeurt aan het einde van elke periode. De resterende 100 miljoen EOS-tokens (die 10 procent uitmaken van het totale aantal verdeelde EOS-tokens) zijn voorbehouden voor block.one als tokens van de oprichter. Dit is overeenkomstig de feedback van het publiek dat het belang aangaf erop toe te zien dat de belangen van block.one overeenstemmen met die van de deelnemers in de EOS-tokenverdeling. Als een blockchain met de EOS.IO-software wordt gelanceerd, zullen deze tokens van de oprichter worden vergrendeld en over een periode van 10 jaar worden vrijgegeven.

Veel ondernemingen zijn op zoek naar een blockchain dat de voor commerciële zakelijke activiteiten vereiste snelheid en prestaties levert. De EOS.IO-software introduceert asynchrone communicatie en parallelle verwerking ter ondersteuning van honderdduizenden transacties per second. De software waarop de EOS-architectuur is gebaseerd, zet een soort besturingssysteem op als basis voor het bouwen van toepassingen. Voorts dienen de gebruikers niet langer voor elke transactie te betalen. De software is bedoeld om ontwikkelaars te helpen hun eigen hoogwaardige toepassingen op het blockchain te bouwen en hun eigen monetisatiestrategieën op te stellen zonder dat de gebruikers daarbij noodzakelijkerwijs dienen te betalen om die toepassingen te gebruiken.

Het doel van block.one is dat de EOS.IO-software de verdeelde toepassingen met dezelfde 'look and feel' als de bestaande webgebaseerde toepassingen zou ondersteunen, maar met alle voordelen van het blockchain, met name transparantie, veiligheid, procesintegriteit, snelheid en lagere transactiekosten.

U kunt terecht op eos.io [http://eos.io/] voor verdere informatie over de EOS-tokenverdeling, met inbegrip van alle voorwaarden, en op https://github.com/EOSIO/Documentation/blob/master/TechnicalWhitePaper.md [https://github.com/EOSIO/Documentation/blob/master/TechnicalWhitePaper.md] voor meer informatie over de EOS.IO-software.

Over block.one

block.one is een ontwikkelaar van technologische oplossingen, waaronder de ontwikkeling van blockchainsoftware. Met zijn werknemers en adviseurs over de hele wereld, richt het bedrijf zich op technologische oplossingen voor de zakelijke wereld, waaronder de ontwikkeling van de EOS.IO-software. Bezoek block.one [http://block.one/] voor meer informatie.

Vrijwaring

Alle verklaringen in dit persbericht, anders dan verklaringen van historische feiten, waaronder verklaringen over de zakelijke strategie, plannen, vooruitzichten, ontwikkelingen en doelstellingen van block.one zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze verklaringen zijn enkel en alleen voorspellingen en zijn een weerspiegeling van block.one's huidige overtuigingen en verwachtingen met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen en deze verklaringen zijn gebaseerd op veronderstellingen en onderworpen aan risico's en onzekerheden en kunnen op elk moment gewijzigd worden. We zijn werkzaam in een snel veranderende omgeving. Nieuwe risico's kunnen zich van tijd tot tijd voordoen. Gezien deze risico's en onzekerheden wordt u gewaarschuwd om niet te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen. De werkelijke resultaten, prestaties en gebeurtenissen kunnen afwijken van die welke zijn opgenomen in de toekomstgerichte verklaringen. Enkele factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of gebeurtenissen materieel verschillen van de toekomstgerichte verklaringen omvatten maar zijn niet beperkt tot: marktvolatiliteit; voortdurende beschikbaarheid van kapitaal, financiering en personeel; productacceptatie; het commerciële succes van nieuwe producten of technologieën; concurrentie; de nationale wet- en regelgeving; en de algemene, markt- of bedrijfsomstandigheden. Alle toekomstgerichte verklaringen van block.one zijn alleen van toepassing op de datum waarop ze zijn gemaakt en block.one is niet verplicht om, en wijst elke verplichting uitdrukkelijk af, om de toekomstgerichte verklaringen te actualiseren of wijzigen, ongeacht eventuele nieuwe informatie, daaropvolgende gebeurtenissen of enige andere reden.

CONTACT: Kira Colburn, 1-215-316-1202, kira.colburn@sparkpr.com

Web site: http://block.one/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234