ArisGlobal introduceert LifeSphere Safety(TM)

CHICAGO, May 2, 2017 /PRNewswire/ --

Een cloud-gebaseerd softwareplatform voor medicatiebewaking dat cognitieve

berekeningen en standaard werkwijzen voor de sector gebruikt om het verwerken van

aanvragen en risicobeheer te transformeren

ArisGlobal, een toonaangevende leverancier van geïntegreerde, cloud-gebaseerde software-oplossingen voor levenswetenschappen, kondigt LifeSphere Safety [http://www.arisglobal.com/safety-and-risk-management ](TM) aan. Dit is een gedeelde platformsuite in de cloud voor medicatiebewaking en -veiligheid met al meer dan 50 klanten. LifeSphere Safety is gebouwd op het bewezen en geteste Global Adverse Event and Medical Device Reporting van ArisGlobal (eerder het Total Safety(TM)-platform genoemd). Dit biedt klanten alle beste functies en functionaliteit van 's werelds voornaamste database voor veiligheid, in combinatie met de grondbeginselen van de totale LifeSphere(TM) -visie van ArisGlobal: implementatie via de cloud voor meerdere afnemers, een open en geïntegreerde architectuur, oplossingen op basis van standaard werkwijzen in de sector en levering van geavanceerde mogelijkheden voor automatisering die zijn gericht op de huidige dynamische, op navolging gerichte wereld.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/448785/ArisGlobal_Logo.jpg )

Klanten van het cloud-gebaseerde LifeSphere Safety(TM) profiteren onmiddellijk van alle toekomstige upgrades die eenvoudiger en snel zijn en waarvoor geen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Klanten profiteren ook van een maximaal 30% kortere verwerkingstijd, die onafhankelijk werd gevalideerd door een onafhankelijke onderzoeksorganisatie.

"We zijn verheugd om ons gehele veiligheidsplatform voor meerdere afnemers naar de cloud te verplaatsen, zodat onze klanten kunnen profiteren van cognitieve berekeningen, verbeteringen aan de gebruikersinterface en andere technologische innovaties die we in al onze producten implementeren via frequente, eenvoudige en kosteneffectieve upgrades." stelde Sankesh Abbhi [https://www.linkedin.com/in/sankesh-abbhi-502397b ], Managing Director van ArisGlobal."

We hebben het gevoel dat de overstap van de sector levenswetenschappen naar de cloud, om gebruik te maken van efficiëntie en lagere kosten, door Gartner wordt ondersteund.  Gartner's Predicts 2017: In het rapport Life Science R&D - Digital R&D Gets Smart wordt vermeld, "In 2019 zal meer dan 75% van de IT-organisaties voor R&D in de sector levenswetenschappen uiteindelijk "cloud first"-applicatiestrategieën ondersteunen [https://www.gartner.com/doc/3533917/predicts--life-science-rd ]."[i]

"In tegenstelling tot elk ander momenteel verkrijgbaar veiligheidssysteem is LifeSphere Safety(TM) van ArisGlobal een uitgebreid gedeeld cloudplatform, dat cruciale voordelen levert voor onze cliënten met een verscheidenheid aan veiligheidsprocessen," verklaarde Dr. Krishna Bahadursingh [http://bit.ly/2oP5kqd ], ArisGlobal's Senior Vice President, Safety & Risk Management Business Unit. "LifeSphere Safety heeft veel innovatieve kenmerken en functionaliteiten geïmplementeerd voor automatisering en cognitieve berekeningen, waardoor de beslissingen die voortvloeien uit medicatiebewaking van klanten beter worden. Hierdoor worden strenger beheer van patiëntveiligheid, verminderde vaste kosten en transparantere informatie mogelijk."

Het LifeSphere Safety(TM)-platform omvat geïntegreerde oplossingen voor:


- ontvangst van dossiers en ongewenste bijwerkingen bij triage;
- dossierbeheer;
- indieningen op het gebied van veiligheid;
- het volgen van indieningen;
- de detectie van signalen en beheer van risico's/voordelen;
- centrale codering van gebeurtenissen.


Hoewel het platform eenvoudig met andere oplossingen van ArisGlobal kan worden geïntegreerd, is het bewust voorzien van een open architectuur voor eenvoudige integratie met oplossingen van derden.  


- Overzicht van de oplossing LifeSphere(TM) Safety(TM)
[http://www.arisglobal.com/wp-content/uploads/2016/02/Total-Safety7.1_Data-Sheets.pdf ]


Over ArisGlobal  

De cloud-gebaseerde software-oplossingen van ArisGlobal vergemakkelijken de wereldwijde ontwikkeling van geneesmiddelen en de naleving van wettelijke verplichtingen in de sectoren levenswetenschappen en gezondheidszorg. Het cloudplatform ondersteunt de volledige levenscyclus van producten, inclusief klinische ontwikkeling, regelgeving, veiligheid, geneesmiddelenbewaking en medische communicatie. Honderden producenten van geneesmiddelen en apparaten, risicodirecteuren en regelgevende instanties gebruiken de geavanceerde technologische oplossingen van ArisGlobal. Deze omvatten informatiebeheer uit hoofde van regelgeving, risico-evaluatie en mitigatiestrategieën, medische informatie en het beheer van klinische proeven voor beter ingelichte besluitvorming, het vergemakkelijken van conformiteit, het verminderen van risico's en het verbeteren van operationele efficiëntie. Het hoofdkwartier van ArisGlobal bevindt zich in de Verenigde Staten en het bedrijf heeft regionale kantoren in Europa, India en Japan. Bezoek arisglobal.com [http://www.arisglobal.com ], of volg ArisGlobal op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/aris-global ] en Twitter [https://twitter.com/Aris_Global ].

[i] Gartner Predicts 2017: Life Science R&D - Digital R&D Gets Smart, gepubliceerd: 2 december 2016.

CONTACT: Nicole Drapeau Gillen, Senior Director Marketing van ArisGlobal, mobiel: +1-609-360-4082, ngillen@arisglobal.com.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234