UnionPay International lanceert Merchant Strategic Partnership Program om ervaring van internationale gebruikers te verbeteren

UnionPay International heeft eerste Merchant Conference gehouden

SINGAPORE, 1 december 2017 /PRNewswire/ -- Na het bouwen van een wereldwijd acceptatienetwerk gaat UnionPay International nu groter belang hechten aan de ervaring van kaarthouders bij de grote handelaren. Onlangs heeft UnionPay International zijn eerste Merchant Conference (conferentie voor handelaren) gehouden in Singapore. Deze werd bijgewoond door het topmanagement van meer dan 20 bekende handelaren, waaronder Singapore Airlines, Woolworths, King Power, Hertz en Expedia. Op dit congres werd het UnionPay International Merchant Strategic Partnership Program officieel gelanceerd.

Volgens de laatste gegevens worden UnionPay kaarten vanaf eind oktober geaccepteerd bij meer dan 22 miljoen handelaren buiten vasteland China. Het betreft diverse typen handelaren, waaronder duty-freewinkels, winkelcentra, hotels, restaurants, vervoersbedrijven en horeca en uitgaansgelegenheden. Naar aanleiding van de veranderende betalingsgewoontes van zijn klanten is UnionPay International de uitbreiding van zijn mobiele betaalmogelijkheden bij deze handelaren over de hele wereld aan het versnellen. Tegenwoordig wordt UnionPay mobile QuickPass aanvaard bij ruim 600.000 POS terminals in 16 verschillende landen en regio's buiten vasteland China. Tegen het einde van het jaar zullen er naar verwachting 1 miljoen POS terminals zijn die QuickPass accepteren. Ondertussen wordt betaling via UnionPay QR code ook geaccepteerd door handelaren in Hongkong, Macao en Singapore.

Dit jaar is UnionPay International gestart met het Merchant Strategic Partnership Program waarmee een strategische samenwerking met belangrijke handelaren wordt uitgevoerd. Daaronder vallen innovatieve betalingsoplossingen, uitgifte van co-branded cards, gezamenlijke promotieacties, het delen van bedrijfsstatistieken en specifiek afgestemde voordelen en diensten via het internationale marketing platform U Plan. Tot nu toe zijn 20 belangrijke handelaren aangesloten bij het programma. Deze zijn gevestigd in onder meer Hongkong, Japan, Australië, Italië en Canada.

De lancering van de UnionPay International Merchant Strategic Partnership Program is significant: Handelaren kunnen kiezen uit diverse innovatieve betalingsoplossingen van UnionPay en gebruikmaken van UnionPay's mogelijkheden om hun naamsbekendheid te versterken. Kopers zullen hiermee de loyaliteit naar hun handelaren versterken en het transactievolume van hun UnionPay kaart verhogen. Kaarthouders ondervinden meer betaalgemak en voordelen bij de deelnemende handelaren.

De Merchant Conference biedt een platform voor handelaren in verschillende landen en regio's en van verschillende types, om ideeën uit te wisselen. Het thema van deze Conference is "Promotie van Consumptie door middel van Betalingsinnovatie".

CONTACT: Agnes Hou, +86 021 20265843, houlingwei@unionpayintl.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234