MAKE UP FOR EVER en DJ FEDER vieren de lancering van ARTIST COLOR SHADOW met nieuwe track "BREATHE"

PARIJS, December 1, 2017 /PRNewswire/ --

@makeupforeverofficial  

@feder.music 

#mycolormix #iamanartist 

Met de nieuwe collectie ARTIST COLOR SHADOW brengen beautymerk MAKE UP FOR EVER en DJ/producer FEDER make-up en muziek samen.

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier: https://www.multivu.com/players/uk/8218251-make-up-for-ever-dj-feder-breathe/ [https://www.multivu.com/players/uk/8218251-make-up-for-ever-dj-feder-breathe ]  

Het legendarische ARTIST SHADOW-assortiment is in een nieuw jasje gestoken. ARTIST COLOR SHADOW is een verzameling van 124 levendige oogschaduwpoeders, met vijf unieke finishes; mat, metallic, diamant , satijn en iriserend, die tot wel twaalf uur houdt[1].

De oneindige mixmogelijkheden van ARTIST COLOR SHADOW zijn voor mixmaster en podiumkunstenaar FEDER een bron van inspiratie geweest voor zijn nieuwe track BREATHE, waarbij hij consumenten uitnodigt om hun eigen kleurenmix te creëren op de beat van zijn muziek.

Check de video van BREATHE hier: https://youtu.be/G_dZf-2cJWg

"Ik associeer muziek altijd met kleuren en emoties, samen vormen zij de bouwstenen van mijn creatieve proces", aldus FEDER. "Het eindeloze kleurenpalet van ARTIST COLOR SHADOW heeft me geïnspireerd om BREATHE te maken, ik houd van het concept om de kracht van kleuren om te zetten in muziek. Ik ben ontzettend blij dat ik met MAKE UP FOR EVER kan samenwerken en deel uit mag maken van de Tribe."

Voor de video van BREATHE is het merk een samenwerking aangegaan met de Britse avant-garde fotograaf RANKIN, hij creëerde een impactvolle, inspirerende en bruisende videoclip. "Meteen toen ik Feder's track BREATHE hoorde wist ik dat ik hier een video voor wilde maken. Het nummer is zondermeer een dance klassieker. Ik vind het fantastisch wat MAKE UP FOR EVER met dit project doet, ze brengen de kunst terug in de make-up marketing", licht RANKIN toe.

Dan is het nu tijd om je eigen kleurenmix te maken! 

Alle make-up- en muziekliefhebbers worden uitgenodigd hun eigen kleurenmix te creëren en hun gepersonaliseerde oogschaduwpalet te delen op sociale media via #mycolormix.

Make-up liefhebbers kunnen nu zelf een eigen kleurencombinatie samenstellen en hun palet ARTIST COLOR SHADOW personaliseren aan de hand van het geavanceerde paletsysteem dat bestaat uit aanpasbare magnetische doosjes waarin alle navulitems geplaatst kunnen worden, inclusief oogschaduw en gezichtspoeders. De doosjes hebben verschillende indelingen, met een variabele ruimte van 1 tot maar liefst 32 ARTIST COLOR SHADOW na-vullingen. Creativiteit is vanaf nu eindeloos!

ARTIST COLOR SHADOW is wereldwijd[2] beschikbaar op 1 januari 2018 in alle MAKE UP FOR EVER- en SEPHORA-winkels & e-shops. http://www.makeupforever.com/http://www.sephora.com

[1]Instrumentele testmethode uitgevoerd op 20 vrouwen

[2] 2018:


- Rusland: februari
- ZOA: april
- Midden-Oosten: oktober


(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/613344/MAKE_UP_FOR_EVER_and_DJ_FEDER.jpg )

CONTACT: Internationale pers: Alix Girard, girarda@makeupforever.fr, +33(1)41431360

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234