Deloitte door onafhankelijk onderzoeksbureau uitgeroepen tot een leider op het gebied van bedrijfstransformatie

NEW YORK, 1 november 2017 /PRNewswire/ -- Deloitte kondigde vandaag aan dat het door Forrester in zijn recente rapport, getiteld The Forrester Wave(TM): Business Transformation Consultancies, Q3 2017, uitgeroepen is als een leider op het gebied van bedrijfstransformatie [https://www2.deloitte.com/global/en/pages/about-deloitte/articles/deloitte-named-leader-business-transformation-independent-research-firm.html]. Deloitte heeft de hoogste score in de huidige categorieën voor aanbod en strategie.

http://mma.prnewswire.com/media/463474/Deloitte_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/463474/Deloitte_Logo.jpg]

"Deloitte is vandaag de dag uitgegroeid tot het model-adviesbureau voor bedrijfstransformatie," schrijft auteur Marc Cecere, vicepresident, hoofdanalist voor CIO's. "Hun verschuiving van traditionele gebieden naar digitaal is dramatisch geweest, vooral in hun gebruik van analyse, digitaal agentschap, ecosysteem, en de diepgaande kennis over hun klanten/industrie. Hun vermogen om talrijke overnames te integreren -- bijv. Dag1-oplossingen voor cloud en Cornerstone Group voor digitale marketing en analyse, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan deze verschuiving."

"Forresters onafhankelijke beoordeling weerspiegelt Deloitte's vermogen om impact en duurzame waarde te leveren door middel van bedrijfstransformatie," aldus Jim Moffatt, afdelingshoofd Deloitte Global Consulting. "Wij zijn van mening dat het onderzoek onze 'geheime saus' onthult: wij leveren diepgaande industriële inzichten door middel van onze consulting en adviserende capaciteiten, voor zowel strategie als verandering, geïntegreerd in een technologie van wereldklasse. Dit toont Deloitte's ware differentiatie als adviesbureau en is de manier waarop de ingrijpende transformatie aan de klant wordt geleverd."

Forresters evaluatie van leveranciers van bedrijfstransformatie, bestaande uit 19 criteria "identificeerde 10 van 's werelds beste adviesbureaus...en onderzocht, analyseerde en rangschikte ze. Dit rapport laat zien hoe elke provider presteert en hoe zij CIO's en zakenleiders helpen om de juiste consulting partner te selecteren."

Het rapport merkt ook op, "Traditioneel gaan arbeidsintensieve adviesmodellen door grote omwentelingen en herontdekkingen. De toenemende veeleisende behoeften van de klant verhogen de druk op zowel de snelheid van levering als de operationele modellen van de toonaangevende adviesbureaus."

"Gezien de marktinterdependenties van vandaag de dag, hebben bedrijven behoefte aan een consulting partner die het juiste ecosysteem kan opzetten en integreren om te helpen bij het aanpakken van moeilijke uitdagingen," aldus Moffatt. "Voortbouwend op onze eigen cultuur van samenwerking, en gebruik makend van onze samenwerkingsverbanden en investeringen in opkomende technologieën, creëert Deloitte unieke ecosystemen om producten en oplossingen te bouwen waarmee klanten geholpen kunnen worden om hun toekomst sneller te realiseren."

Aanvullende bevindingen in het Forrester rapport over Deloitte


-- "Deloitte toont volwassenheid en innovatie in alle aspecten van
strategie en levering. Hun vele overnames zijn goed geïntegreerd in
projectteams. Hun cultuur ondersteunt hun richting naar digitaal, en hun
partnerschapsstructuur past goed bij de klanten die op zoek zijn naar
een langdurige relatie met een strategische leverancier. Ze zijn erg
agressief met het gebruik van herbruikbare activa, zoals DecisionPrint,
als een middel om adviesopdrachten te versnellen en verbeteren."
-- "Hun onderzoek en de toepassing van het beheer van organisatorische
veranderingen zijn zeer geavanceerd, meer dan we tot op heden hebben
waargenomen, en hun platform, ChangeScout, kan ertoe leiden dat OCM
uiteindelijk zich tot wetenschap zal ontwikkelen. De manier waarop ze
mensen stimuleren en hun cultuur veranderen is innovatief en ondersteunt
een adviesmodel dat gebruik maakt van software-activa en specialisten in
plaats van generalisten."
-- "Zoals met een groot aantal adviesbureaus in deze Forrester Wave, zijn
zij overgestapt naar flexibele levering door middel van innovatiecentra;
ultra-hippe faciliteiten waar klanten en consultancy teams gebruik
kunnen maken van hightech-middelen om gezamenlijk problemen op te
lossen."
Zoals in dit persbericht gebruikt, verwijst "Deloitte" alleen naar de ledenbedrijven van Deloitte Touche Tohmatsu Limited.

Over Deloitte

Deloitte verwijst naar een of meerdere ledenbedrijven van Deloitte Touche Tohmatsu Limited ("DTTL"), een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bestaande uit een netwerk van ledenbedrijven, en hun verwante entiteiten. DTTL (ook aangeduid als "Deloitte Global") en elk van haar ledenbedrijven zijn juridisch gescheiden en onafhankelijke entiteiten. DTTL levert geen diensten aan klanten. Ga naar www.deloitte.com/about [http://www.deloitte.com/about] voor meer informatie over ons wereldwijde netwerk van ledenbedrijven.

Deloitte biedt audit & verzekering, consulting, financieel advies, risico-advies, belasting en aanverwante diensten aan publieke en particuliere klanten in een verscheidenheid aan sectoren. Deloitte dient vier van de vijf Fortune Global 500®-bedrijven via een wereldwijd verbonden netwerk van ledenbedrijven in meer dan 150 landen en rechtsgebieden en levert de beste capaciteiten, inzichten en diensten om de meest complexe zakelijke uitdagingen van de klant aan te pakken. Neem via Facebook [https://www.facebook.com/deloitte?_rdr=p], LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/deloitte] of Twitter [https://twitter.com/deloitte] contact met ons op voor meer informatie over Deloitte's 264.000 professionals die van invloed zijn op de dingen die belangrijk zijn.

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/463474/Deloitte_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/463474/Deloitte_Logo.jpg]

CONTACT: Lesley Stephen, Global Communications, Deloitte Touche Tohmatsu Limited, Tel: +1 212 436 4325, lstephen@deloitte.com

Web site: http://www.deloitte.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234