Grote bedrijven die in 3D afdrukken bevestigen hun deelname aan IN(3D)USTRY

BARCELONA, Spanje, September 1, 2017 /PRNewswire/ --

De tweede editie van IN(3D)USTRY From Needs to Solutions, die van 3-5 oktober plaatsvindt in de Gran Via van Fira de Barcelona, lijkt een enorm succes te gaan worden. De organisatoren hebben nu reeds de deelname bevestigd van directieleden van grote bedrijven die gebruik maken van geavanceerde productie voor additieven, zoals Airbus, Renault en Adidas. Deze directieleden maken deel uit van de 40 sprekers tijdens de vijf thematische conferenties (luchtvaart, auto's, retail, gezondheid en industrie) en van de 50 exposanten tijdens het evenement. 

(Photo:http://mma.prnewswire.com/media/550503/IN3DUSTRY_From_Needs_to_Solutions.jpg )

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160513/367297LOGO )

Het luchtvaartpanel bestaat onder meer uit Jonathan Meyer, directeur van Additive Manufacturing van Airbus, Europa's grootste fabrikant voor luchtvaartmaatschappijen, Advenit Makaya, productie-ingenieur bij het Europese Ruimteagentschap, vertegenwoordigers van Thales Alenia, Europa's grootste fabrikant van satellieten, en Aernnova, een marktleider in het ontwerp en de fabricage van luchtvaartcomponenten.

Het autopanel brengt vertegenwoordigers samen uit een sector waarin de prioriteit wordt gelegd bij de productie van geavanceerde additieven. Sprekers zijn onder meer Norberto Martín, hoofd van DKM Models bij het Prototype Development Center van SEAT, Melanie Barriere, hoofd Design Innovation en Advanced Technologies Department bij Renault, Roberta Sampieri, verantwoordelijk voor de afdeling Additive Manufacturing van de FCA Groep (Fiat Chrysler Automobiles), en Local Motors, een start-upbedrijf dat autonome voertuigen in 3D produceert.

De gezondheidszorg is ook prominent aanwezig met Avinent, het toonaangevende laboratorium voor tandheelkundige implantaten en prosthetica, het Sant Joan de Déu Barcelona Hospital, pionier in het gebruik van 3D-afdrukken, Tractivus, een start-upbedrijf dat beoogt de complicaties te verminderen die voortkomen uit tracheale implantaten. Vervolgens vindt het retailpanel plaats, waarbij de juryleden de Reshape-onderscheidingen presenteren. Hierbij worden de beste ontwerpen erkend die wereldwijd zijn gecreëerd met behulp van additieven en geavanceerde productie. Deze vertegenwoordigers zijn onder meer Simone Cesano van Adidas en Peter Hanappe van Sony.

Ulli Klenk, de directeur die verantwoordelijk is voor de strategie voor geavanceerde fabricage bij Siemens, Stefanie Brickwede, en belangrijke bedrijven als DB, de Duitse spoorwegmaatschappij, en Alstom, fabrikant van spoorwegrollen, maken deel uit van het industriële panel.

Met het oog op de invoering van de productie van geavanceerde additieven in alle industriële sectoren zal IN(3D)USTRY plaatsvinden binnen het kader van de Barcelona Industry Week. Hieronder vallen Expoquimia, de beurs voor de chemische industrie, Eurosurfas (oppervlaktebehandelingen), Equiplast, (de plasticsector), de World Chemical Summit en het IoT Solutions World Congress, het handelsevenement voor het industriële internet.

CONTACT: . Albert Sas, +34-93-233-21-66, asas@firabarcelona.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234