Mindtree door onafhankelijk onderzoeksbureau erkend als leider op het gebied van continue tests

BANGALORE en WARREN, New Jersey, August 1, 2017 /PRNewswire/ --

Specialist op het gebied van digitale transformatie behaalt hoogst mogelijke score

voor tests van dienstverlening, mobiele toepassingen en IoT

Mindtree, een internationale technologische dienstverlener en specialist op het gebied van digitale transformatie, is door Forrester Research Inc., een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, uitgeroepen tot leider op het gebied van testmogelijkheden in de digitale sector. Mindtree ontving de erkenning in het rapport 'The Forrester Wave(TM): Continuous Testing Service Providers, Q3 2017'.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Forrester beoordeelde Mindtree en tien andere leveranciers op basis van 29 criteria met betrekking tot het huidige aanbod, de huidige strategie en de aanwezigheid op de markt. Naast de hoogst mogelijke score (vijf van de vijf punten) voor feedback van klanten, ontving Mindtree de hoogste scores voor het testen van services, mobiele toepassingen en IoT ('Internet of Things') en voor de criteria voor de opzet van testscenario's. Lees hier [http://possible.mindtree.com/Forrester-Continuous-Testing.html?utm_campaign=forrester_continuous_testing&utm_medium=pr&utm_source=pr_wire&utm_content=report&utm_term=&utm_audience= ] het volledige rapport.

Forrester stelt in het rapport: "Mindtree heeft een goed gestructureerd ontwikkelingsplan voor competenties ontwikkeld nadat de gereedheid van het voltallige personeel voor CT (continue tests) werd beoordeeld. Het bedrijf stelt zich ten doel om snel bekwame engineers te scholen die tests, gebruikerservaringen, big data-tests en meer kunnen bieden. Mindtree gebruikt zijn CAPE-accelerator om klanten te helpen met het versnellen van het automatiseringstraject in de IT-levenscyclus en vult deze aan met de CT DTEP-accelerator ('Dynamic Test Engineering Platform') voor automatisering van het testontwerp door middel van op modellen gebaseerde tests met Conformiq. MIST (Mindtree Integrated Scriptless Testing Automation Framework) maakt de suite compleet met automatisering van de uitvoering van tests op Selenium, integratie met Jenkins voor continue integratie, en implementatie van testomgevingen in openbare cloudomgevingen en virtuele omgevingen. Mindtree heeft een goede CT-talentpool voor de automatisering van functionele tests, mobiele tests en IoT-tests."

"We zijn vereerd dat Forrester ons heeft uitgeroepen tot leider op het gebied van continue tests in de digitale omgeving", vertelt Manas Chakraborty, Global Head Test Engineering and Integrated Services bij Mindtree. "We zijn ervan overtuigd dat dit een getuigenis is van de mogelijkheden van Mindtree als betrouwbare partner voor full stack-testtechnici en uitgebreide Agile-mogelijkheden."

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeenvorming tot uitvoering, die Global 2000-klanten in staat stellen hun concurrenten voor te blijven. Mindtree is 'digitaal geboren' en gebruikt een flexibele aanpak welke is gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creeren. Tegelijkertijd optimaliseert onze diepgaande expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentieren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of uw omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Alle product- en bedrijfsnamen die hierin staan vermeld, kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:India
Ankita Dubey
Mindtree
+91-789919001
ankita.dubey@mindtree.com

Verenigde Staten
Erik Arvidson
Matter Communications
+1-978-518-4542
earvidson@matternow.com

Europe
Imogen Nation
Hotwire
+44-20-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234