De succesformule van Siewert & Kau: Modulaire distributie met toegevoegde waarde

BERGHEIM, Duitsland, August 1, 2017 /PRNewswire/ --

Siewert & Kau, de specialist in IT-distributie en logistieke diensten, heeft in het afgelopen boekjaar (dat op 31 mei 2017 is geëindigd) een organische groei geregistreerd van 9%. De internationale distributeur heeft de verkoop vergroot van EUR 675 miljoen naar EUR 738 miljoen in totaal. Dit succes is gebaseerd op de vroege strategische concentratie van de onderneming op productsegmenten die steeds meer gebruikmaken van oplossingen en adviesdiensten, in combinatie met een reëel instinct voor globale kleinhandel. De op uitvoer gerichte firma breidt het netwerk van handelspartners constant uit en kan daarmee garant staan voor optimale beschikbaarheid en uitstekende algemene voorwaarden.  

Een betrouwbare handelspartner en een degelijke expertise  

"We zijn blij met ons succes in het boekjaar 2016/2017, een succes dat zuiver te danken is aan organische groei," benadrukte Björn Siewert, Managing Director van Siewert & Kau. "Onze portefeuille van fabrikanten is aanzienlijk gegroeid. Onze vooruitgang op het gebied van server, persoonlijke computing en opslag, evenals randapparatuur, was bijzonder verheugend. Bovendien hebben we positieve effecten van SSD-bedrijfsoplossingen geregistreerd wat betreft componenten voor opslag, en de digitale signagemarkt heeft zich eveneens uitstekend ontwikkeld." Siewert vervolgde: "We scheppen ook een positieve dynamiek in 3D-drukwerk via de constante en op de markt georiënteerde uitbreiding van ons assortiment."

Siewert & Kau heeft de positie als schepper van zakelijke mogelijkheden veroverd op basis van een uitmuntend begrip van de markt, goed opgeleide werknemers en een groot vertrouwen binnen de kleinhandelssector. Björn Siewert voegde eraan toe: "We observeren de dynamische omstandigheden in het landschap van de IT-distributie op wereldniveau, wat ons in staat stelt om flexibel te zijn en snel nieuw potentieel voor groei en zakelijke kansen te ontgrendelen. "We hebben ons succes ook zeker te danken aan ons uitstekende team, dat constant uitgebreid wordt met nieuwe collega's met gespecialiseerde expertise. Om al deze redenen zijn wij bijzonder goed uitgerust om deze groeitrend voort te zetten."

Website: https://www.siewert-kau.de/en/distribution/global-trading

Over ons: https://www.siewert-kau.de/en/distribution/facts-figures

Perscontact: Alexandra Martin, +49(0)911/474950, siewert_kau@flutlicht.biz

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234