Sentry PM(TM) bekroont door CV Magazine als Best Direct Lending Solution

Het beheersysteem voor portefeuilles van ClearStructure Financial Technology levert flexibele webgebaseerde oplossingen aan directe kredietverstrekkers

DANBURY, Connecticut, 1 juni 2017 /PRNewswire/ -- ClearStructure Financial Technology is trots om vandaag te mogen aankondigen dat hun beheersysteem voor portefeuilles, Sentry PM, uitgeroepen is als de beste oplossing voor directe kredietverstrekking voor 2017. Met behulp van Sentry PM worden directe kredietverstrekkers in staat gesteld om één systeem te gebruiken voor al hun onderzoeks- en operationele behoeften, van due diligence tot initiatie en de dagelijkse administratieve werkzaamheden voor elke lening. Door de flexibiliteit van het product kunnen directe kredietverstrekkers de structuur van de leningen aanpassen om te voldoen aan de unieke behoeften van hun leners.

https://mma.prnewswire.com/media/291693/clearstructure_financial_technology_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/291693/clearstructure_financial_technology_logo.jpg]

CV Magazine werd opgericht door een team bestaande uit bedrijfsdeskundigen, adviseurs en insiders en biedt lezers, zakenleiders en beslissingsnemers nieuws over bedrijfsstrategieën, analyse, zakelijke case studies en opkomende trends. De Technology Innovator Awards werd gecreëerd en ontworpen om personen, afdelingen en firma's te erkennen en belonen voor hun innovatieve gedachtegoed en hun inzet op het gebied van technologie waardoor de sector zich heeft kunnen ontwikkelen. Elke winnaar wordt geselecteerd door middel van een combinatie van stemmen verzameld uit het CV Magazine's netwerk bestaande uit gerespecteerde partners uit de industrie, tezamen met een diepgaand en streng rigoureus interne onderzoeksprocedures.

Laura Hunter, Awards Coordinator, merkte op: "De Technology Innovator Awards, nu in het derde jaar, zal in 2017 terugkeren om de getalenteerde personen, teams en firma's te loven die de ruggengraat van deze dynamische industrie vormen. Zij die verkozen worden als winnaar kunnen er zeker van zijn dat hun erkenning verdiend is."

"In de afgelopen jaren heeft ClearStructure zich gericht op de markt voor directe kredietverstrekking om beter tegemoet te kunnen komen aan de vraag in deze opkomende sector. Deze prijs is een eerbetoon aan het harde werk en de innovatie die voortkomt uit het team van ClearStructure," aldus Jeremy Hintze, COO van ClearStructure.

Over ClearStructure Financial Technology: ClearStructure Financial Technology levert ultramoderne technologische oplossingen waarmee men tegemoet kan komen aan de diverse behoeften in de beleggingssector. De oplossing van Sentry biedt managers een volledige front-to-back-office-functionaliteit op een enkelvoudig platform binnen alle soorten activa. De Sentry productbundel van ClearStructure wordt momenteel door een groot deel van de belangrijkste en meest gerespecteerde financiële instellingen in de wereld gebruikt. Ga voor meer informatie over ClearStructure en het Sentry PM-systeem naar: www.clearstructure.com [http://www.clearstructure.com/].

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/291693/clearstructure_financial_technology_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/291693/clearstructure_financial_technology_logo.jpg]

CONTACT: Monica Pepe, 1-203-205-2701, monica.pepe@clearstructure.com

Web site: http://www.clearstructure.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234