Over ANP Pers Support

ANP Pers Support is een gezamenlijk initiatief van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) en het wereldwijd opererende Cision, om organisaties te ondersteunen bij het verspreiden van hun nieuws.

Via het ANP-net, een van de belangrijkste nieuwsbronnen van de Nederlandse media, brengen we jouw boodschap rechtstreeks onder de aandacht bij ruim 8.000 journalisten van landelijke en regionale dagbladen, radio- en televisieprogramma’s en nieuwssites. Via PR Newswire hebben we toegang tot de netwerken van alle belangrijke internationale persagentschappen. En vanuit onze database met de contactgegevens van bijna 1 miljoen journalisten en bloggers, kun je tot op onderwerpsniveau een passende perslijst samenstellen.

Doordat wij nieuws vóór verspreiding screenen, wordt ANP Pers Support door redacties in binnen- en buitenland erkend als een betrouwbare verzender van nieuwswaardige informatie en relevante content. Daarmee bieden we organisaties de kortste weg naar publiciteit. Niet voor niets maken dagelijks meer dan 3.000 tevreden klanten gebruik van onze diensten. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?
ANP Pers Support helpt je de media te bereiken, door je met één druk op de knop persberichten en beeldmateriaal te laten versturen naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale netwerk van PR Newswire of heel gericht naar vakjournalisten en specialistische webredacties.

Daarnaast helpen we je zelf nieuws te maken, door je te ondersteunen bij het opstellen van persberichten en de productie van andere nieuwswaardige content. Ook stellen we je in staat om je mediabereik te meten en te analyseren, met verschillende tools voor monitoring. Tot slot kun je bij ons workshops en masterclasses volgen om je eigen PR-skills te verbeteren.

Meer weten over ANP Pers Support? Interesse in onze diensten?

Neem contact op
070 - 41 41 234