Vraag aan! Publicatie 'Nieuws maak je zelf: praktische tips voor effectieve publiciteit'

Voor elke pr- en communicatieprofessional blijft het de vraag van de dag: hoe komen we in de krant, het journaal, De Wereld Draait Door of dat ene specifieke vakblad.

ANP Pers Support biedt je kosteloos het boekje 'Nieuws maak je zelf' aan, met daarin tal van praktische tips voor effectieve publiciteit, op papier gezet vanuit het perspectief van de journalist. Een hulpboekje over nieuwswaarde en wanneer media jouw verhaal nieuwswaardig vinden.

Vraag de hardcopy gratis aan door een mail met jouw adresgegevens te sturen naar info@perssupport.nl o.v.v. Publicatie ‘Nieuws maak je zelf’.

Direct contact met een adviseur?
Bel 070 - 41 41 222 voor advies of een demo. Mailen kan natuurlijk ook via info@perssupport.nl. Eén van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief
Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van Tips & Tricks op PR gebied, leuke artikelen, workshops en events, dan is de ANP Pers Support nieuwsbrief interessant voor jou! Nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Doe dat vandaag nog! Schrijf je hier in.

070 - 41 41 234