Laat je persbericht opstellen door een professionele tekstschrijver

Hulp nodig bij het schrijven van je persbericht? Maak gebruik van onze schrijfservice.

Meer informatie Direct informatie aanvragen

Laat je persbericht schrijven of redigeren door een professionele tekstschrijver

Hulp nodig bij het schrijven van je persbericht? Vanaf € 175,- maak je gebruik van onze redigeerservice. Wilt u het persbericht door ons laten schrijven, dan geldt een vanaf prijs van € 350,-.

Stap 1: aanleveren
Jij levert ons per e-mail - info@perssupport.nl - of telefonisch de input voor het persbericht aan. Een uitgeschreven conceptversie of alleen maar wat steekwoorden, eventueel voorzien van achtergrondinformatie. Daarbij screenen we de informatie op nieuwswaarde, om de kans op plaatsing te vergroten.

Stap 2: schrijven
Tekstschrijvers stellen op basis van jouw informatie een professioneel persbericht op. Als we nog aanvullende vragen hebben naar aanleiding van de input, dan nemen we direct contact met je op.

Stap 3: klaar
Normaal gesproken kun je het persbericht binnen een dag verwachten. Heb je het direct nodig? Dan gaan we er meteen mee aan de slag. 

Wat kan mij dit bieden?

  • Journalistieke kwaliteit

    Wij kijken met een journalistieke blik naar de aangeleverde input en beoordelen je persbericht op nieuwswaarde.

  • Met de snelheid van het nieuws

    Desgewenst gaan we à la minute aan de slag.

  • Enorm bereik

    Wij zijn de enige partij die jouw persbericht via het ANP-net kan verspreiden, dé nieuwsbron van journalistiek Nederland. 

Advies nodig? Of heb je gewoon een vraag?

Neem contact op

Andere services

Testimonials

Hans Kuyper, Oprichter

De Uitvaartomroep

"De telefoon stond niet meer stil"

“ANP Pers Support heeft mij geholpen bij het opstellen van het persbericht en zorgde ervoor dat het bericht op de juiste redacties belandde. Vrijwel direct na verzending stond de telefoon niet meer stil. Ik heb meer dan twintig radio- en tv-optredens gedaan. Van BNR tot Studio Brussel, van Omroep Brabant tot Hart van Nederland. En dan tel ik alle krantenberichten en online publicaties nog niet eens mee.”

070 - 41 41 234