Stel multimedia-content beschikbaar aan redacties en websites

Heb je nieuws dat behalve voor traditionele media ook geschikt is voor websites, weblogs en social media? Deel het via een Multimedia News Release.

Meer informatie Direct informatie aanvragen

Al je content op één webpagina
Met een Multimedia News Release (MNR) plaats je tekst, foto’s, video, infographics, audiofragmenten en links naar aanvullende informatie op een interactieve webpagina. Dat maakt een MNR in het bijzonder geschikt voor het bereiken van webredacties, weblogs en social media. 

Nationale en internationale verspreiding
Via onze distributiekanalen kunnen we jouw MNR bij alle relevante media onder de aandacht brengen. Binnen Nederland, maar ook internationaal. Door de digitale opzet is het voor webredacties, bloggers en social media heel eenvoudig om content te downloaden en over te nemen.

Snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen
Wie neemt welke content over; hoe vaak worden berichten, foto’s en filmpjes gedeeld; bij welke doelgroep is je content populair? Interactieve ‘Visibility Reports’ geven nuttige informatie over je campagnes en leveren nieuwe inzichten op. En het team achter de Multimedia News Release zit continu bovenop de nieuwste ontwikkelen, zodat jij daar altijd direct op kunt inspelen.


Wat kan mij dit bieden?

  • Tijdwinst en kostenbesparing

    Alle vormen van content overzichtelijk in één (mobiele) internetomgeving.

  • Zichtbaar voor heel journalistiek Nederland

    Via het ANP-net kunnen we jouw MNR bij heel journalistiek Nederland onder de aandacht brengen. 

  • Enorm internationaal bereik

    Met ons internationale netwerk kunnen we jouw MNR verspreiden via alle belangrijke buitenlandse persagentschappen en naar duizenden websites.

Advies nodig? Of heb je gewoon een vraag?

Neem contact op

Andere services

Testimonials

Fatma Genç, PR Manager

WeTransfer

"Compleet mediatraject"

“Dankzij ANP Pers Support bereikten we nieuwe titels en publicaties, en daarmee nieuwe gebruikers en fans. Een korte briefing resulteerde binnen enkele uren in een compleet mediatraject, inclusief de gevraagde vertalingen van het persbericht.”

Roel Rambags, Persvoorlichter

Catharina Ziekenhuis

"Journalisten hadden direct toegang"

“Ons project is goed opgepikt. Dat komt volgens mij niet alleen door de kwaliteit van het materiaal, maar ook omdat journalisten direct toegang hadden tot het persbericht, de foto’s, de video en het ruwe beeldmateriaal. Voor de pers lijkt deze werkwijze mij een uitkomst.”

070 - 41 41 234