Stel zelf je (inter)nationale perslijsten samen

Een specifieke doelgroep bereiken? Met Cision Communication Cloud kun je per sector of zelfs per onderwerp een perslijst samenstellen uit een database met honderdduizenden perscontacten.

Meer informatie Direct informatie aanvragen

Perslijsten maken zonder gedoe
Iedere communicatieprofessional die wel eens een eigen perslijst heeft proberen bij te houden, kent de frustratie die dit kan opleveren. ANP Pers Support helpt je graag om voor eens en voor altijd een einde te maken aan het tijdrovende gedoe met onvolledige lijsten, achterhaalde informatie en ontbrekende contactgegevens.

's Werelds grootste Smart Source
De Cision Communication Cloud database bevat de gegevens van bijna 1,6 miljoen mediacontacten, -outlets en -uitgaven. Daarmee kun je eenvoudig zelf perslijsten maken. Per sector of zelfs per onderwerp, om persberichten en beeldmateriaal zeer gericht te verspreiden. Maak contact met 300.000 digitale influencers die praten over de voor jou relevante trending topics. Exclusieve bio's: leg contact met influencers die goed zijn voor meer dan 6.500 proactieve media-aanvragen.

Creëer een earned media- & contentstrategie
Kom onder de aandacht van influencers en branche-experts met boeiende content die laat zien hoe waardevol jouw merk is. Cision Communication Cloud™ biedt de inzichten en expertise die je nodig hebt voor de ontwikkeling van een allesomvattende strategie.

Distributie, monitoring en rapportages
Vanuit Cision Communication Cloud kun je persberichten direct verzenden naar de door jou geselecteerde mediacontacten. Ook bevat het een geïntegreerd CRM-systeem waarin je persoonlijke aantekeningen kunt bijhouden. De resultaten van je PR-campagnes kun je direct monitoren en exporteren in overzichtelijke rapportages. Krijg eenvoudig toegang tot de juiste analyses, zodat je je strategie voortdurend kunt bijstellen. Met Cision Communication Cloud™ beoordeel je de impact van jouw communicatie en earned media. Zo krijg je inzicht in financiële resultaten waar je voorheen nog geen zicht op had.

Wat kan mij dit bieden?

  • Tijdwinst en gebruiksgemak

    Nooit meer gedoe met onvolledige lijsten, achterhaalde informatie en ontbrekende contactgegevens. 

  • Zeer gerichte verspreiding

    De Cision Communication Cloud database bevat de gegevens van meer dan 1,6 miljoen mediacontacten, -outlets en -uitgaven. Daaruit kun je tot op onderwerpniveau perslijsten samenstellen.

  • Altijd compleet en up-to-date

    De Cision Communication Cloud database wordt continu bijgewerkt door een gespecialiseerd researchteam. Hierdoor heb je de zekerheid dat jouw perslijsten altijd compleet en up-to-date zijn. 

Advies nodig? Of heb je gewoon een vraag?

Neem contact op

Andere services

Testimonials

Gijsbert Siertsema, Head of Media and Public Relations

Nuon

"Directe lijnen naar relevante media"

“ANP Pers Support ondersteunt ons persbeleid zeer efficiënt, met directe lijnen naar relevante media. Onze persberichten bereiken daardoor zowel nationaal als regionaal exclusieve medianetwerken en dat merken wij in de coverage van onze berichtgeving. Daarnaast is de service alert, gedreven en zeer klantgericht.”

Hanita van der Meer, Communicatiespecialist

Thomas Cook Nederland

"Berichten naar de juiste media"

“ANP Pers Support helpt ons door de meest relevante media op de juiste manier te groeperen. Wij kunnen zo in zeer korte tijd berichten naar de juiste media verspreiden, waardoor onze berichten snel opgepakt worden.”

070 - 41 41 234