Stel zelf je (inter)nationale perslijsten samen

Een specifieke doelgroep bereiken? Met Agility kun je per sector of zelfs per onderwerp een perslijst samenstellen uit een database met honderdduizenden perscontacten.

Meer informatie Direct informatie aanvragen

Perslijsten maken zonder gedoe
Iedere communicatieprofessional die wel eens een eigen perslijst heeft proberen bij te houden, kent de frustratie die dit kan opleveren. ANP Pers Support helpt je graag om voor eens en voor altijd een einde te maken aan het tijdrovende gedoe met onvolledige lijsten, achterhaalde informatie en ontbrekende contactgegevens.

Bijna 700.000 journalisten
De Agility database bevat de gegevens van bijna 1.000.000 Nederlandse en buitenlandse vakjournalisten en bloggers. Daarmee kun je eenvoudig zelf perslijsten maken. Per sector of zelfs per onderwerp, om persberichten en beeldmateriaal zeer gericht te verspreiden.

Distributie, monitoring en rapportages
Vanuit Agility kun je persberichten direct verzenden naar de door jou geselecteerde mediacontacten. Ook bevat het een geïntegreerd CRM-systeem waarin je persoonlijke aantekeningen kunt bijhouden. De resultaten van je PR-campagnes kun je direct monitoren en exporteren in overzichtelijke rapportages.

"Met Agility hebben wij alle contactgegevens van de voor ons belangrijke journalisten zo bij de hand en zijn we af van het bijhouden van Excellijsten. Dit scheelt ons veel tijd en de service bij de helpdesk is top. Daarnaast is de respons op ons nieuws vele malen hoger dan voorheen. Onze persberichten worden één op één overgenomen en er zijn tal van nieuwe deals uit voortgekomen!"
Agnes Pots - Preston Palace

Wat kan mij dit bieden?

  • Tijdwinst en gebruiksgemak

    Nooit meer gedoe met onvolledige lijsten, achterhaalde informatie en ontbrekende contactgegevens. 

  • Zeer gerichte verspreiding

    De Agility database bevat de gegevens van bijna 1 miljoen vakjournalisten en bloggers. Daaruit kun je tot op onderwerpniveau perslijsten samenstellen.

  • Altijd compleet en up-to-date

    De Agility database wordt continu bijgewerkt door een gespecialiseerd researchteam. Hierdoor heb je de zekerheid dat jouw perslijsten altijd compleet en up-to-date zijn. 

Advies nodig? Of heb je gewoon een vraag?

Neem contact op

Andere services

Testimonials

Gijsbert Siertsema, Head of Media and Public Relations

Nuon

"Directe lijnen naar relevante media"

“ANP Pers Support ondersteunt ons persbeleid zeer efficiënt, met directe lijnen naar relevante media. Onze persberichten bereiken daardoor zowel nationaal als regionaal exclusieve medianetwerken en dat merken wij in de coverage van onze berichtgeving. Daarnaast is de service alert, gedreven en zeer klantgericht.”

Hanita van der Meer, Communicatiespecialist

Thomas Cook Nederland

"Berichten naar de juiste media"

“ANP Pers Support helpt ons door de meest relevante media op de juiste manier te groeperen. Wij kunnen zo in zeer korte tijd berichten naar de juiste media verspreiden, waardoor onze berichten snel opgepakt worden.”