Verstuur persbericht naar vak- en/of lokale media

Word trending in jouw vakgebied! Stap in de wereld van vakmedia en bereik ze in enkele minuten. Verstuur je persbericht gemakkelijk naar de regio's en vakmedia van je keuze.

Meer informatie Verstuur een persbericht

Word trending in jouw vakgebied! Stap in de wereld van vakmedia en bereik ze in enkele minuten.

Vakmedia in Nederland
Met de NieuwsManager bereik je in enkele minuten redacties die hebben aangegeven nieuws over jouw vak te willen ontvangen. De e-mail database van vakbladen en –websites is altijd actueel, door de inzet van onze toegewijde researchers.

Vraag hier info over de Nieuwsmanager voor branche en regio.

Vakmedia in het buitenland
Ook vakbladen en bloggers in het buitenland bereiken? Voor internationale verspreiding hebben we de Cision Communication Cloud. Met dit state of the art platform selecteer je gemakkelijk en specifiek. Na de verzending kun je het effect meten en analyseren. Wil je meer informatie omtrent dit platform of wil je direct een demo? Neem dan contact met ons op.

Wat kan mij dit bieden?

  • Eén druk op de knop

    Plaats je persbericht in de NieuwsManager of verstuur het via deze site. 

  • Zeer gericht bereik

    Vanuit de NieuwsManager verstuur je jouw persbericht naar alle relevante titels binnen een branche. 

  • Ook internationaal

    De internationale Cision Communication Cloud database bevat de gegevens van 1,6 miljoen mediacontacten, -outlets en -uitgaven.

Advies nodig? Of heb je gewoon een vraag?

Neem contact op

Andere services

Testimonials

Gijsbert Siertsema, Head of Media and Public Relations

Nuon

"Directe lijnen naar relevante media"

“ANP Pers Support ondersteunt ons persbeleid zeer efficiënt, met directe lijnen naar relevante media. Onze persberichten bereiken daardoor zowel nationaal als regionaal exclusieve medianetwerken en dat merken wij in de coverage van onze berichtgeving. Daarnaast is de service alert, gedreven en zeer klantgericht.”

Hanita van der Meer, Communicatiespecialist

Thomas Cook Nederland

"Berichten naar de juiste media"

“ANP Pers Support helpt ons door de meest relevante media op de juiste manier te groeperen. Wij kunnen zo in zeer korte tijd berichten naar de juiste media verspreiden, waardoor onze berichten snel opgepakt worden.”

070 - 41 41 234