Verstuur persbericht naar internationale persagentschappen

Verstuur persberichten via de internationale medianetwerken

Meer informatie Verstuur een persbericht

Exclusieve toegang tot internationale netwerken
ANP Pers Support is een samenwerkingsverband tussen het ANP en PR Newswire, de wereldwijde marktleider op het gebied van commerciële nieuwsdistributie. Hierdoor kunnen wij jouw persbericht verspreiden via de netwerken van alle belangrijke internationale persagentschappen, zoals Reuters, Bloomberg en de Deutsche Presse Agentur DPA.

Wereldwijd persberichten versturen via de 'wires'
Jouw persbericht op de nieuwsfeed van buitenlandse persagentschappen. Door exclusieve afspraken ben jij verzekerd van plaatsing op deze netwerken. Het tarief hangt af van je gewenste bereik. Landelijke verspreiding in Duitsland is bijvoorbeeld mogelijk vanaf € 659,- per persbericht, landelijke verspreiding in het Verenigd Koninkrijk vanaf € 492,- per persbericht. Dit is inclusief vertaling, aanvullende online verspreiding en rapportage na afloop.

Eenmalig een internationaal persbericht versturen
Heb je geen abonnement? Geen probleem. Via deze website kun je ook eenmalig een internationaal persbericht versturen. Je stuurt ons de tekst van je persbericht toe. En een van onze medewerkers neemt meteen contact met je op over de mogelijkheden en tarieven. Probeer maar eens! 

Wat kan mij dit bieden?

  • Eén druk op de knop

    Plaats je persbericht in de Nieuwsmanager of verstuur het via deze site.

  • Vooraf gescreend

    Wij screenen alle persberichten vooraf. Hierdoor hebben we ook bij buitenlandse media een goede reputatie als informatiebron. 

  • Enorm bereik

    Via ons internationale netwerk heb je direct toegang tot alle belangrijke buitenlandse persagentschappen.

Advies nodig? Of heb je gewoon een vraag?

Neem contact op

Andere services

070 - 41 41 234