Breng jouw merk in contact met influencers en beslissers via één centraal platform

Coördineer jouw campagne met Cision Communication Cloud™

Wat zijn de trending topics onder je doelgroep?

Volg miljoenen conversaties online en in traditionele media en kom meer te weten over jouw doelgroepen en jouw merk. Cision Communication Cloud™ maakt alles inzichtelijk.

 • Monitor diverse kanalen: volg dagelijks meer dan twee miljoen nieuwsberichten via online-, rtv- en sociale kanalen, 50.000 uur aan uitzendingen, 20.000 printpublicaties en miljoenen online nieuwssites, blogs en forums.
 • Doe automatisch waardevolle inzichten op: verzamel actuele en nieuwe onderwerpen, ontdek wie de belangrijkste influencers zijn en kom meer te weten over merken en jouw concurrenten.
 • Begrijp wat de impact is van je merk: ontdek wat mensen zeggen over je merk en over de merken van de concurrentie.

Vind de belangrijkste influencers en bouw een relatie met hen op

Maak gebruik van een enorme bron aan data en voorspellingen om content nog specifieker te kunnen aanleveren per doelgroep en kanaal. Cision Communication Cloud™ helpt je relaties opbouwen met de belangrijkste influencers voor de onderwerpen in jouw branche, zodat jij de juiste doelgroep kunt bepalen voor de boodschap van jouw merk.

 • 's Werelds grootste Smart Source: krijg toegang tot de database van Cision met meer dan 1,6 miljoen mediacontacten, -outlets en -uitgaven.
 • Maak contact met 300.000 digitale influencers die praten over de voor jou relevante trending topics.
 • Exclusieve bio's: leg contact met influencers die goed zijn voor meer dan 6.500 proactieve media-aanvragen.

Creëer een earned media- & contentstrategie

Kom onder de aandacht van influencers en branche-experts met boeiende content die laat zien hoe waardevol jouw merk is. Cision Communication Cloud™ biedt de inzichten en expertise die je nodig hebt voor de ontwikkeling van een allesomvattende strategie.

 • Creëer een multichannel-contentstrategie: verbeter de resultaten van jouw campagnes met een allesomvattende contentstrategie en een geïntegreerde contentkalender.
 • Word een thought leader: produceer impactvolle content op basis van relevante voorspellingen.
 • Vergroot de effectiviteit van jouw content: maak gebruik van onze topredacteuren die jouw content voor publicatie beoordelen.

Maak contact met jouw doelgroepen via diverse kanalen

Optimaliseer de impact van jouw content met multichannel-promotie in earned, paid en owned media. Met Cision Communication Cloud™ beheert je team vanaf een centrale locatie eenvoudig campagnes.

 • Powered by PR Newswire: je krijgt toegang tot 's werelds grootste en meest vertrouwde distributienetwerk.
 • Kom onder de aandacht van media en influencers: stimuleer je bereik dankzij een netwerk van meer dan 300.000 media in ruim 170 landen en 40 talen.
 • Vergroot de zichtbaarheid van jouw content: met meer dan 10.000 websites en apps, een miljoen social media-volgers en honderden broadcastkanalen – inclusief satellietmedia.

Analyseer jouw prestaties en beoordeel de impact

Krijg eenvoudig toegang tot de juiste analyses, zodat je je strategie voortdurend kunt bijstellen. Met Cision Communication Cloud™ beoordeel je de impact van jouw communicatie en earned media. Zo krijg je inzicht in financiële resultaten waar je voorheen nog geen zicht op had.

 • Gepersonaliseerde grafieken: breng sociale, digitale en traditionele mediakanalen samen in een volledig overzicht van je programma's.
 • Cision’s impactrapportage: focus op de content die de meeste impact heeft op jouw merk en reputatie, in vergelijking met de concurrentie.
 • Beoordeling: ontdek wat de financiële impact is van je earned media-campagnes voor jouw organisatie.

Meer weten? Neem contact met ons op!
070 - 41 41 234