SOS Kinderdorpen krijgt 1,35 miljoen van Nationale Postcode Loterij
SOS Kinderdorpen krijgt 1,35 miljoen van Nationale Postcode Loterij
vrijdag 22-02-2013 15:43
Dit is een origineel bericht van SOS-Kinderdorpen
Woensdag 13 februari vond het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Postcode Loterij plaats in het Amsterdamse Concertgebouw. Speciale gast dit jaar was de Amerikaanse oud-president Bill Clinton, die in hoogsteigen persoon de cheques kwam uitreiken met een totale waarde van bijna 291 miljoen euro.

Namens SOS Kinderdorpen nam directeur Margot Ende - van den Broek de cheque in ontvangst ter waarde van 1.350.000 euro. Met dit jaarlijkse bedrag ondersteunt de Nationale Postcode Loterij onze organisatie SOS Kinderdorpen op een geweldige manier. Al ruim tien jaar zijn wij een dankbare beneficiant en partner van de Nationale Postcode Loterij. Dankzij hun trouwe steun hebben we al vele kinderen die er alleen voor stonden weer een liefdevol thuis kunnen geven. Want sinds de partnerschap met de Postcode Loterij heeft SOS Kinderdorpen al ruim 18,2 miljoen euro aan ons wereldwijde werk kunnen besteden en aan extra projecten waaronder de bouw van het kinderdorp in Kumasi, Ghana en Kisumu Kenia.
Links:
Organisatie info:
												SOS-Kinderdorpen
											 
												
											 
	                			Over SOS Kinderdorpen
SOS Kinderdorpen zet zich al ruim 60 jaar in voor kinderen zonder ouders of veilig thuis. De internationale kinderhulporganisatie gelooft dat familie de belangrijkste basis is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen. Wereldwijd krijgen honderdduizenden kinderen dankzij SOS Kinderdorpen een solide basis om zich optimaal te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Het liefst binnen de eigen familie, maar als dat niet meer kan in een SOS familie in een kinderdorp. Kijk voor meer informatie op www.soskinderdorpen.n

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: 
Willemijn van Benthem
Persvoorlichting SOS Kinderdorpen
020 - 5121 662 / 06 54 314 592 
willemijn@soskinderdorpen.nl
											 
											
											
Afdrukken:
Deel persbericht op:
Permanente link:
Stuur door:
Persberichten van deze organisatie: