Timmermannen gezocht!
Timmermannen gezocht!
vrijdag 18-01-2013 15:07
Dit is een origineel bericht van De Spelerij
Dieren; In de voorjaarsvakantie, 16 februari t/m 3 maart, organiseert De Spelerij dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur in samenwerking met School TV en het VSC (Vereniging van samenwerkende centra en musea in wetenschap en techniek) Xperiment, een speciale extra activiteit in de werkplaats De Uitvinderij: Timmermannen gezocht! Door samen te werken proberen we wetenschap en techniek op bijzondere, makkelijke manieren over te brengen op kinderen. De SchoolTV programma's wekken op een speelse manier de nieuwsgierigheid en sluiten aan bij de belevingswereld van de kijkers. Xperiment stimuleert en inspireert kinderen van groep 1 t/m 8 samen met hun (groot)ouders eens een kijkje te gaan nemen in één van de Science centra.
Voorjaarsvakantie activiteit

De werkplaats De Uitvinderij is tijdens de vakantie dagelijks geopend voor alle timmermannen en -vrouwen (vanaf 4 jaar) van Nederland. Je kunt creatief aan de slag gaan met verschillende soorten hout, zagen, spijkers en hamers om zelf bijzondere kunstwerken te maken. Alles mag natuurlijk mee naar huis.

Naast deze speciale activiteit kun je in De Uitvinderij ook naamplaatsjes slaan, met de verfmachines verven, stansen, piepschuim snijden en metaal bewerken.

Voor algemene informatie en openingstijden www.spelerij.nl
Links:
Organisatie info:
												De Spelerij
											 
												
											 
	                			Voor algemene informatie en openingstijden www.spelerij.nl
											 
											
											
Afdrukken:
Deel persbericht op:
Permanente link:
Stuur door: