Technologiebedrijf IAI industrial systems gaat systemen leveren aan Morpho B.V. voor het personaliseren van reisdocumenten
Technologiebedrijf IAI industrial systems gaat systemen leveren aan Morpho B.V. voor het personaliseren van reisdocumenten
vrijdag 18-01-2013 08:32
Dit is een origineel bericht van PR Newswire
WAALWIJK, Nederland, January 18, 2013 /PRNewswire/ --Technologiebedrijf IAI industrial systems B.V. in Veldhoven, een dochteronderneming van het beursgenoteerde bedrijf DOCDATA N.V. te Waalwijk, gaat twee BookMaster One systemen en drie CardMaster One systemen leveren voor het personaliseren van paspoorten en identiteitskaarten aan Morpho B.V. in Haarlem, Nederland. De systemen zullen naar verwachting in de zomer worden geleverd en geïnstalleerd.
De BookMaster One systemen, respectievelijk CardMaster One systemen, verzorgen in één doorgang door de machine de totale personalisatie van het paspoort, respectievelijk identiteitskaart, inclusief de kwaliteitscontrole op de uitgevoerde bewerkingen. De systemen zijn dus in staat van de ingevoerde blanco documenten volledig gepersonaliseerde documenten te maken die klaar zijn voor levering aan de autoriteiten.
Als vooraanstaande leverancier voor de markt van veiligheidsdrukkers biedt IAI industrial systems ook systemen voor het beveiligen en/of personaliseren van rijbewijzen, bankbiljetten, diploma's en andere waardedocumenten.
IAI systemen zijn in vele landen in gebruik zoals o.a. in: Nederland, België, Zwitserland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, China, Rusland, Oekraïne, Canada, Portugal, Estland, Costa Rica, Polen, Marokko, Zuid-Afrika, Bulgarije, Algerije, India en Oezbekistan.
Technologiebedrijf IAI industrial systems biedt naast toepassingen in Security Printing ook laserbewerkingssystemen voor bijzondere industriële toepassingen.
Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat uit twee "lines of business":
Technologiebedrijf IAI industrial systems (http://www.iai-industrial-systems.com [http://www.iai-industrial-systems.coml ]) is een hightech systeembouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van systemen voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten producten en materialen. Klanten bevinden zich wereldwijd in de volgende sectoren: het beveiligen en personaliseren van waardedocumenten, het bewerken van zonnecellen en -modules en het bewerken van andere materialen en producten.
E-commerce service bedrijf Docdata (http://www.docdata.com) is een Europese marktleider met een sterke basis in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Docdata biedt een volledige
e-commerce dienstverlening aan klanten zodat deze succesvol kunnen zijn op het internet.
Corporate website: http://www.docdatanv.com


DOCDATA N.V.


CONTACT: Verdere informatie: DOCDATA N.V., M.F.P.M. Alting von Geusau,CEO, Tel. +31(0)416-631-100
Organisatie info:
Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Bevindt uw mediadoelgroep zich ook buiten Nederland en wilt u die bereiken? Bekijk dan de mogelijkheden bij wereldwijd of neem contact met ons op.

ANP Pers Support
Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK Rijswijk

T: 070 - 41 41 138
F: 070 - 39 89 478
E: release@perssupport.nl