Cilly Dartell nieuwe presentator Studio MAX Live
Cilly Dartell nieuwe presentator Studio MAX Live
vrijdag 04-01-2013 14:50
Dit is een origineel bericht van Omroep MAX
Cilly Dartell presenteert vanaf maandag 7 januari samen met Frank du Mosch Studio MAX Live. Zij volgt Myrna Goossen op.

Jan Slagter, directeur MAX: "Ik ben ontzettend blij dat Cilly Dartell bij ons komt werken. Ze heeft een enorme schat aan ervaring. Ik vind het ook een eer dat deze zeer professionele presentatrice ons team komt versterken. "

Cilly Dartell: "Ik heb enorme zin om bij Studio MAX Live aan de slag te gaan. Ik vind het een grote eer dat ik door Jan Slagter ben benaderd en heb reuze zin om weer dagelijks met de actualiteit bezig te zijn. Daarnaast is het heerlijk dat er ruimte is voor gesprekken met gasten."

Cilly Dartell komt in de plaats voor Myrna Goossen, die sinds januari samen met Henk Mouwe Wekker-Wakker! op Radio5 Nostalgia presenteert. Zij volgt Léonie Sazias op die afscheid heeft genomen van het programma. Goossen wilde weer graag de overstap naar de radio maken.

Voorheen was Dartell jarenlang presentator bij Hart van Nederland. Ook presenteerde zij Shownieuws en heeft ze voor de AVRO verschillende radioprogramma's op Radio 1 en 2 gemaakt. Haar carrière begon zij als actrice in het theater.

Over Studio MAX Live
Studio MAX Live bekijkt de actualiteit met andere ogen. Frank en Cilly ontvangen hoofdrolspelers uit het nieuws en praten met mensen die door de actualiteit zijn geraakt of geïnspireerd. Studio MAX Live gaat de straat op, het koffiehuis in en zoekt naar raakvlakken tussen heden en verleden. Naast dagelijkse nieuwsgasten is er ook veel ruimte voor humor, entertainment en buitenlands nieuws.

MAX: Studio MAX Live
Presentatie: Cilly Dartell en Frank du Mosch
Van maandag t/m donderdag van 12.15 - 13.30 uur op NED1
Met om 13.00 uur het NOS Journaal
Compilatie: iedere vrijdag om 12.15 uur op NED1
www.studiomaxlive.nl
Links:
Organisatie info:
												Omroep MAX
											 
												
											 
	                			Voor vragen kunt u contact opnemen met MAX / Sanne Rademaker: 035-677 5409f via e-mail: sanne.rademaker@omroepmax.nl Beeldmateriaal is beschikbaar via www.omroepmax.nl/pers of via persfoto@omroepmax.nl
											 
											
											
Afdrukken:
Deel persbericht op:
Permanente link:
Stuur door:
Persberichten van deze organisatie: