Eerste kerstboom met eigen website, facebook en twitter vraagt hulp
Eerste kerstboom met eigen website, facebook en twitter vraagt hulp
vrijdag 14-12-2012 15:22
Dit is een origineel bericht van Trees for All
Vanaf vandaag staat in Nederland de allereerste kerstboom met een eigen website, facebook-pagina en twitter-account. Hij luistert naar de naam ODennisboom. Dennis, zoals zijn vrienden hem noemen, staat er voor de actie help ons de piek te bereiken. Een actie van Trees for All om geld op te halen voor het planten van nieuwe bomen in Nederland en ontwikkelingslanden. De bomen geven een betere toekomst voor de boeren en hun gezin. Als cadeautje nemen ze de CO2 op die wij met z'n allen uitstoten. De piek die Dennis moet halen ligt op 50.000 euro.
Boom Dennis is 24 uur per dag live te volgen op www.odennisboom.nl Dennis is 24 uur lang met een live stream video te volgen. Hij maakt ook regelmatig foto's van z'n omgeving die hij op z'n facebook pagina en website plaatst. Dat gevoel voor fotografie heeft hij van z'n opa. Een boom van een kerel die het heel goed heeft gedaan als fotopapier. Verder twittert boom Dennis er de hele dag lustig op los. Vervelen doet hij zich dus geen moment.
Waarom precies 50.000 euro? Als Dennis dat bereikt, heeft Trees for All in 2012 voldoende fondsen opgehaald om bij de PostcodeLoterij een aanvraag in te dienen voor 500.000 euro extra! De bijdrage van de deelnemers wordt dan dus vertienvoudigd! Dat zijn heel veel extra bomen. Eigenlijk een bos met 125.000 nichtjes en neefjes van Dennis. Dus Dennis hoopt dat jij wat extra aandacht aan zijn actie wilt besteden. Dan moet die piek zeker worden gehaald!
Hoe werkt het? Als je Dennis wilt helpen de wereld te verbeteren, doneer je een bedrag aan Trees for All. Met dat geld plant Trees for All bomen in Nederland of de Filippijnen. Op de Filippijnen planten de lokale boeren de bomen. Zij herstellen tropisch bos, planten dorpsbossen aan en verbeteren hun landbouw. Dit levert meer inkomsten op en een betere toekomst voor hun gezin.
Meedoen kan al vanaf 1 euro. Maar voor 10 euro planten wij 2 bomen in Nederland of 4 bomen op de Filippijnen. En dat worden er 20 en 40.

Trees for All
Trees for All is een erkend Goed Doel (ANBI) met het CBF keurmerk voor goede doelen. Al meer dan 10 jaar actief met bosprojecten voor meer duurzame ontwikkeling en minder CO2 in ontwikkelingslanden en Nederland.
Links:
Organisatie info:
												Trees for All
											 
												
											 
	                			Vragen voor Dennis of een exclusief interview? Kijk op www.odennisboom.nl
Meer informatie over Dennis is te vinden op www.treesforall.nl Contactpersoon Sjaak de Ligt Trees for All sjaak.de.ligt@treesforall.nl Mobiel: 0612962231. Telefoon: 026-8450894