BNG Bank blijft een van de meest kredietwaardige banken ter wereld na publicatie S&P
BNG Bank blijft een van de meest kredietwaardige banken ter wereld na publicatie S&P
vrijdag 16-11-2012 21:01
Dit is een origineel bericht van PR Newswire
DEN HAAG, Nederland, November 16, 2012 /PRNewswire/ --De mogelijk langer aanhoudende economische neergang in Nederland en de eurozone leidt volgens Standard & Poor's (S&P) tot hogere risico's voor de gehele Nederlandse bancaire sector. Dit is voor S&P reden de langetermijnrating van BNG Bank nader te overwegen. In afwachting van de uitkomst daarvan heeft S&P aan de AAA rating van de bank de kwalificatie 'creditwatch negative' toegevoegd. Naast de rating AAA van S&P heeft BNG Bank een rating Aaa van Moody's en een rating AAA van Fitch. Daarmee blijft BNG Bank een van de meest kredietwaardige banken ter wereld.
BNG Bank is de bank van en voor overheden en instellingen voor het maatschappelijk belang. De bank draagt duurzaam bij aan het laag houden van de kosten van maatschappelijke voorzieningen voor de burger.


BNG Bank


CONTACT: Voor nadere informatie: BNG Bank, Aart Rietveld, woordvoerderBNG, +31-(0)70-3750-786
Organisatie info:
Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Bevindt uw mediadoelgroep zich ook buiten Nederland en wilt u die bereiken? Bekijk dan de mogelijkheden bij wereldwijd of neem contact met ons op.

ANP Pers Support
Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK Rijswijk

T: 070 - 41 41 138
F: 070 - 39 89 478
E: release@perssupport.nl