De heer R.M.M. Boelen treedt terug als lid van de Raad van Commissarissen van Ballast Nedam N.V.
De heer R.M.M. Boelen treedt terug als lid van de Raad van Commissarissen van Ballast Nedam N.V.
vrijdag 09-11-2012 18:40
Dit is een origineel bericht van PR Newswire
NIEUWEGEIN, Nederland, November 9, 2012 /PRNewswire/ --De heer Boelen heeft te kennen gegeven dat hij om persoonlijke redenen per 30 november 2012 terug treedt als lid van de Raad van Commissarissen van Ballast Nedam N.V.
De Raad van Commissarissen respecteert deze beslissing en bedankt de heer Boelen voor zijn getoonde inzet als commissaris van Ballast Nedam.
Ballast Nedam werkt aan integrale projecten in Nederland op de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Binnen deze focus richten we ons op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext.
Ballast Nedam kiest voor levenscyclus denken en doen: wij ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken. We zijn langdurig betrokken bij beheer, onderhoud en exploitatie van projecten en organiseren financiƫle haalbaarheid. Onze toeleverende en specialistische bedrijven leveren onderscheidend vermogen door innovatie, kostenleiderschap en inkoopkracht. Het aanbod van Ballast Nedam verschuift naar specifieke product-marktcombinaties met meer toegevoegde waarde.
Ballast Nedam realiseert blijvende kwaliteit in combinatie met lagere levenscycluskosten voor haar klanten en de samenleving. http://www.ballast-nedam.nl


Ballast Nedam NV


CONTACT: Noot voor de redactie: Meer informatie: Ballast Nedam N.V., Adrievan Kessel, telefoonnummer +31(030)285-41-61/(06)22-45-71-85
Organisatie info:
Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Bevindt uw mediadoelgroep zich ook buiten Nederland en wilt u die bereiken? Bekijk dan de mogelijkheden bij wereldwijd of neem contact met ons op.

ANP Pers Support
Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK Rijswijk

T: 070 - 41 41 138
F: 070 - 39 89 478
E: release@perssupport.nl