Initial Hokatex wordt Initial en krijgt een nieuwe, frisse uitstraling
Initial Hokatex wordt Initial en krijgt een nieuwe, frisse uitstraling
woensdag 29-02-2012 09:00
Dit is een origineel bericht van Initial B.V.
Vanaf 1 maart 2012 krijgt Initial Hokatex een nieuw logo en een nieuwe naam: Initial.
Initial gaat wereldwijd dezelfde heldere en eigentijdse corporate identity gebruiken. Zo wil het bedrijf zijn internationale merkbekendheid als facilitair dienstverlener versterken.

Expert in essentiële diensten
In Nederland staat Initial al jaren bekend als dé marktleider op het vlak van sanitaire hygiëne, schoonloopmatten, bedrijfskleding, linnengoed, de verwerking van medisch afval en cleanroomdiensten. "Door de overgang van 'Initial Hokatex' naar 'Initial' willen we wereldwijd een uniform merk neerzetten en duidelijk maken dat ons bedrijf tot de internationale top in dienstverlening behoort," zegt Benoit De Backer, Marketing Director Benelux bij Initial. "De nieuwe huisstijl wordt gekenmerkt door een fris logo, duidelijke lettertypes en eigentijdse kleuren. Dit versterkt de herkenbaarheid van Initial als specialist in essentiële facilitaire diensten."

Professionele oplossingen op maat van de klant
De nieuwe naam staat overal ter wereld voor deskundige service en hoogwaardige producten. Initial streeft naar een professioneel partnership met zijn klanten. Elke klant kan rekenen op een persoonlijke benadering en opvolging. Initial denkt mee met de business van zijn klant en adviseert oplossingen op maat van zijn specifieke behoeften.

Service van wereldklasse, in heel Nederland
Initial behoort tot de Rentokil Initial groep, één van 's werelds grootste dienstverlenende bedrijven. Bij Rentokil Initial werken 66.000 mensen in meer dan 50 landen van Europa, Noord-Amerika en Azië tot Afrika. Initial combineert de ervaring van een wereldwijde groep met een grondige kennis van de lokale markt. In Nederland zorgt Initial voor hygiëneoplossingen, textielmanagement, cleanroomdiensten en verwerking van medisch afval. De Nederlandse tak realiseert een omzet van 102 miljoen euro, is actief voor 30.000 klanten en biedt werk aan 870 mensen in 7 sales & service vestigingen, 6 wasserijen en een centraal magazijn, strategisch gespreid voor een optimale dienstverlening.
Links:
Organisatie info:
												Initial B.V.
											 
												
											 
	                			Neem voor meer informatie over de nieuwe naam en huisstijl van Initial contact op met:
Benoit De Backer, Marketing Director Benelux, Initial:	tel.: +32 (0)3 217 11 00, benoit.debacker@rentokil-initial.com
											 
											
											
Afdrukken:
Deel persbericht op:
Permanente link:
Stuur door:
Persberichten van deze organisatie: