Over Ons
Over Ons

ANP Pers Support, onderdeel van het persbureau ANP en PR Newswire, ondersteunt uw persbeleid door uw persberichten naar toonaangevende media in binnen- en buitenland te sturen. Door de samenwerking met ANP en PR Newswire beschikken we over exclusieve medianetwerken. Uw persbericht krijgt gegarandeerd de juiste journalistieke aandacht. Of het nou gaat om het bereiken van media in een bepaald land of het benaderen van journalisten die over specifieke onderwerpen schrijven. Met ANP Pers Support kiest u voor een in medialand vertrouwde verzender van nieuws.

 

De kracht van de boodschap moet altijd het belangrijkste element van uw persbeleid zijn. Persberichten die u via ANP Pers Support naar media verstuurt, worden voor publicatie door een speciaal team gescreend. Dat geeft waar nodig advies waardoor uw persbericht een nog betere slagingskans heeft. Andere ondersteuning is er in de vorm van masterclasses, workshops en diverse services, zoals het maken van persoto’s, nieuwsvideo’s en infografieken.

Behoefte aan praktische tips voor effectieve publiciteit? Vraag onze uitgave 'Nieuws maak je zelf' aan, door een e-mail met uw gegevens naar info@perssupport.nl sturen.

 

ANP Pers Support in de praktijk

ANP Pers Support verzorgt de distributie en advies voor ruim 3500 relaties. Bekijk onderstaande cases om te lezen hoe ANP Pers Support in de praktijk werkt: 

 

Case De Uitvaartomroep 'Media vallen voor De Uitvaartomroep' 

 

Case Catawiki 'Catawiki's neus voor nieuws' 

 

Case E-Njoint 'De hele wereld aan de E-Njoint'

 

Om u op weg te helpen leest u ook onze artikelen over het snijvlak tussen pr en journalistiek.

 

Volg ons op LinkedIn om onze laatste 'PR Brain Snacks' te ontvangen.

 

Eén persbericht is geen persbericht

 

Timing is alles voor een persbericht 

 

Scoren in de vakmedia doe je zo

 

Hoe reclame nieuws kan worden 

 

Met aandacht bereik je meer, ook bij een journalist

 

Aanhaken en meeliften: De trends voor 2014

 

Blijf communiceren, in goede en slechte tijden 

 

Sprekend beeld: Schrap de bobo

 

Scrummend naar de media: zo doe je dat 

 

Duitse media: Liever geen pr-Blitz

 

Publiciteit in Rusland begint met Russisch

 

Partnerships

ANP Pers Support werkt met verschillende partners met als doel de kortste weg te vinden naar de pr en marketingprofessional in specifieke branches en ze te ondersteunen in het uitvoeren van een effectief pr-beleid. De samenwerkingen lopen uiteen van een organisatie dat zich richt op goede doelen tot de vereniging voor Nederlandse exporteurs, Fenedex. Bent u lid van één van de volgende organisaties, dan kunt u gebruik maken van gereduceerde tarieven van onze diensten. Neem contact met ons op via 070 - 41 41 233 of mail info@perssupport.nl.

 

Port4Growth:

De kernactiviteit van Port4Growth is het bij elkaar brengen van groeiondernemers.  Dit faciliteren we zowel online als kennisplatform als offline met kennisbijeenkomsten. Lees verder op www.port4growth.nl.

 

Logeion:

Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en onmisbaar voor het vak en de ontwikkeling van communicatieprofessionals. Logeion brengt vakgenoten werkzaam bij overheid, bedrijfsleven, onderwijs en consultancy op een open en laagdrempelig platform bijeen. De vereniging telt inmiddels 3250 leden en groeit. De missie van Logeion is een sterke professionalisering en profilering van het communicatievak en de beroepsgroep. Er worden, verspreid over het land, zo'n 70 bijeenkomsten per jaar georganiseerd over communicatiethema’s en -trends. Logeion is een ‘community van communities’; er is voor elk wat wils. 

 

Lid worden van Logeion? Kijk op Logeion.nl voor meer informatie. 

 

VPRA: 

De VPRA is de brancheorganisatie voor public relations en communicatieadviesbureaus. De VPRA behartigt de belangen van de leden en bevordert een professionele vakuitoefening, zowel qua inhoud als bedrijfsvoering. Hierbij vormen ze een platform voor ontmoeting en ontwikkeling van de aangesloten bureaus, hun directies en medewerkers.

 

Heeft u een pr/communicatiebureau en wilt u lid worden van de VPRA, kijk op VPRA.nl.

 

Fenedex:

 Fenedex is een particuliere vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. Fenedex is als exportvereniging onafhankelijk en niet politiek gericht. Hun organisatie brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt die. Zo stelt Fenedex haar leden in staat om succesvol te ondernemen op buitenlandse markten. Met meer dan 1150 leden en ruim 4000 klanten is Fenedex hét gezicht van exporterend Nederland.

 

Om inzicht te krijgen in de Fenedex ledenlijst neemt u contact op via  070 – 330 56 00 of mailt u met info@fenedex.nl.

 

VFI:

VFI is de branchevereniging van goede doelen. Ruim 120 goede doelen zijn aangesloten, met uiteenlopende aandachtsgebieden. Van gezondheid tot internationale hulp. Van cultuur tot dierenbelangen.

 

Werkt u op de pr-afdeling van een goed doel, maar weet u niet of uw organisatie VFI-lid is, check dan de ledenlijst op de website van VFI. Nog geen lid, maar wel interesse om dit te worden? Kijk dan hier.

 

Bent u lid van één van bovenstaande organisaties en wilt u weten wat voor voordelen er voor u inzitten, bel dan 070 – 41 41 222 of mail info@perssupport.nl.

Het team van ANP Pers Support is u graag van dienst.

Contact:
* = verplicht veld
Uw persbericht naar de media in Nederland?
Stuur ons uw persbericht!
Een mediadoelgroep op het oog die zich buiten Nederland bevindt?
Bekijk onze perscontacten database
Delen met:
Share: