Mediabereik Nederland
Mediabereik Nederland

ANP Pers Support is onderdeel van persbureau ANP en PR Newswire. Wij ondersteunen uw pr-beleid door persberichten, foto's, nieuwsvideo's en infographics naar de relevante media in binnen- en buitenland te sturen. Door de samenwerking met persbureaus over de hele wereld, beschikt u via ANP Pers Support over waardevolle medianetwerken.

 

Journalisten en andere nieuwsconsumenten

Uw persbericht komt gegarandeerd onder de aandacht van journalisten van de toonaangevende media. En als u dat wilt, komt uw bericht aan de hand van samengestelde perslijsten ook terecht bij journalisten en freelancers van vakbladen, magazines en lokale media. Online komt uw persbericht terecht op onze homepage, Twitter, LinkedIn en verschillende websites. Maar bloggers en andere nieuwsconsumenten kunnen uw nieuws ook via onze RSS-feeds tot zich nemen. Via ANP Pers Support zijn alle kanalen in één handeling te bereiken.

 

Betrouwbaar 

Met ANP Pers Support heeft u een in medialand betrouwbare verzender van nieuws als partner. Maar de kracht van de boodschap is nog altijd het belangrijkste element van uw persbeleid. Een speciaal team screent alle persberichten die via ANP Pers Support naar de media verstuurd worden. Zij geven waar nodig advies om ervoor te zorgen dat uw persbericht nog betere slagingskans heeft.

 

Support 

Andere support wordt gegeven door workshops en masterclasses en diverse diensten. Zoals het schrijven en redigeren van persberichten en het maken van persfoto’s, nieuwsvideo’s en infografieken.

 

ANP Pers Support in de praktijk

ANP Pers Support verzorgt de distributie en advies voor ruim 3500 relaties. Bekijk onderstaande cases om te lezen hoe ANP Pers Support in de praktijk werkt:.

 

Case De Uitvaartomroep 'Media vallen voor De Uitvaartomroep' 

 

Case Catawiki 'Catawiki's neus voor nieuws' 

 

Case E-Njoint 'De hele wereld aan de E-N-joint'

 

Mediabereik Nederland

Landelijk bereik via het ANP-netwerk

Als onderdeel van het Nederlandse persbureau kan ANP Pers Support als enige uw persbericht direct op het ANP-net plaatsten. Lees verder…

 

Gericht mediabereik

Via ANP Pers Support kunt u perslijsten samenstellen om media in uw vakgebied direct te kunnen benaderen. Zo bereikt u zeer gericht journalisten en freelancers die schrijven voor vakbladen, magazines, huis-aan-huis kranten en lokale media. Lees verder...

 

Social mediabereik

Uw persbericht verschijnt op de website van ANP Pers Support automatisch als een social media release. Lees verder...

 

Gegarandeerd mediabereik van uw agenda-item

Het is ook mogelijk om de aankondiging van uw evenement, persuitnodiging, lancering van een nieuw product of andere gebeurtenis direct in de agenda van persbureau ANP te zetten. Lees verder... 

 

Hoe verstuur ik mijn persbericht naar de media in Nederland?

Bekijk de demo rechts bovenaan en ontdek hoe u een persbericht via de APS Nieuws Manager naar de media in Nederland verstuurt.

Eenmalig een persbericht versturen?
Ik wil een persbericht versturen
Delen met:
Share: